韓漫都幾好睇

1001 回覆
19 Like 136 Dislike
天魔育成
天魔的不凡重生
登錄武林系統
為了拯救世界暫時停更
歷經萬年回歸的玩家
薩滿shaman
死神少年

呢幾套都幾好睇,鍾意睇打鬥,可以去睇吓
最好睇嘅打鬥漫:

Hell58
堡壘 (依家出緊第2季)
仲有糟糕的重生
惡女的變身
比宮心更更宮心既鬥智心計宮鬥癡線漫畫韓漫畫呢d真係好能好睇
睇開穿書者
美麗新世界
係抵屌架喇。其實之前唔少漫畫都係咁做法,不過唔夠納米魔神紅,所以冇咁多人屌
再婚皇后又係
劍尊歸來一完季極快無得免費睇
高校之神
最近睇左呢兩套都OK, 兩套其實設定上唔算好特別, 都係突然被塔召喚/穿越入遊戲, 但除左開頭會悶少少外( 因為開頭都係介紹下主角同埋講佢入塔/ 穿越後點震驚同適應), 之後果D 都OK

菜鳥手握通關秘訣:
有可愛生物, 疑似有女暗/ 明戀主角, 但呢套都係主要講主角一個人戰鬥既多(外加三售吉祥物), 個世界觀未講哂, 所以都仲有伏筆未解, 整體算輕鬆, 無聊都可以睇下

成爲塔防遊戲裡的暴君:
比上面果套沉重。主角穿越成領主但次次任務都係因難模式, 完全冇得抖下, 主要係睇佢每次點完成個戰爭。有女角, 雖然都勁但冇愛情線而且都幾慘下, 一直都無法辭職
套野得開頭好睇 後面真係…
再婚皇后好冇睇?見佢又係榜上有名既漫畫
韓漫堆真女主好興最尾果集示愛結婚
有冇推薦過史詩級領地設計師
真係好好笑
好睇, 第一季越追越想睇離婚
你地用webtoon睇有冇呢個問題?
睇得耐手機會變到好熱好食電 同埋個apps 整到部手機laglag地
咩機?
iPhone XR
有冇睇過套BL 校園漫 韓漫嚟
一開始男主被人欺凌到想死 但又冇膽
返到學俾個現充仔當做fd
救吓佢 開心返

之前喺個discord grp見有香港人翻譯
不過唔小心quit咗 搵唔返
有冇巴打知套嘢咩名 or有條dc grp link
用tachiyomi 有包子 漫畫櫃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞