韓漫都幾好睇

1001 回覆
19 Like 136 Dislike
全知班主角除咗嗰2個gay佬,其他人無乜記憶點,睇睇下無追

另外估唔到SSS自殺天魔篇咁多人中意,當初睇呢套嘢就係因為主角夠狠,為生存做咩都得。
後來越嚟越聖母,到天魔篇咩感受肌餓直頭矯情到爆,忍唔住棄咗,林俊傑咩家陣
仲有絕對劍感/absolute sword sense
呢套好好睇,個人覺得僅次於登錄武林
我之前睇完頭三十集就棄左 但家陣再睇返由後面集數睇起又有返興趣追呢套野後面劇情我覺得幾好睇
推薦一下「極權教師」
類似日本個套GTO,但更高質
深入分析各種欺凌事件,同埋佢地可以動力武力打7班仆佳學生,睇得勁爽
狂戰士啲打鬥畫得好差好亂
不過爽漫就算
大家happymh 仲用唔用到?佢又block左個網喇
係邊到可以搵到啲韓漫小說睇啊!
中文唔夠喉 全部搵晒英文黎睇
已經睇到晒最新 得返空虛
你要將手機地區set做中國以外嘅地方先得,香港唔得

但set做台灣就睇到
超人時代新一話
洗唔洗連app store都轉 定淨係係設定個到轉就得?好想睇漫畫 我嘅精神食糧
iphone 咁set就得
我香港冇事
而家星期五有

騎士王
天魔玩家
戀愛生存

仲有天魔重生
皇女狂花
Cryyyy 我set左台灣 試埋英國都上唔到
咁我都唔知點搞
之前上happymh佢公告教話要咁整,我係work嘅
睇緊「菜鳥伙頭兵」

講一個單親窮新兵入伍做廚師兵,但冇啦啦好似打機咁有技能介面、任務、好感度之類,一路做一路會廚師技能升lv

平實過一堆異世界外掛轉生,冇打怪、掉寶、神技
描寫啲軍中生活、人際關係仔細

輕鬆搞笑、勵智、溫暖路線
用chrome 睇
一樣blk左
幾好睇,但俾個名昆咗
我覺得"SSS自殺"同埋"我培養的S級''都係慢熱型
都係開頭20集都悶但睇睇下會愈黎愈好睇既
畫功又唔差

而且難得女角們唔係花瓶或病嬌, 而係有實力既, 例如"SSS自殺"既天魔, 同埋"我培養的S級''既所有S級女獵人
加上兩個男主都唔係冇腦大愛型, 單係呢兩點已經好值得睇啦
我真係好憎熱血冇腦男, 同埋病嬌女強者或賣肉花瓶
係, 開頭以為係開局有D類似絕對劍域既外掛, 點知個能力咁平實
我覺得套野有D似另一套講魔族少教主上位果套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞