韓漫都幾好睇

1001 回覆
19 Like 136 Dislike
石榴儀式係唔係呢套《受寵姐姐消失的世界》
中段係垃圾,後面原來男班長係為佢個ex報仇個段又好睇返
每個人口味唔同邊有可能套套追,無追咪無寫
重生系/重生武林系睇到厭,惡役女/王女/王后無興趣
thq
陷阱完全無一個中
陷阱係女性向啲 男人無睇好正常
唔啱睇咪唔睇囉
禁漫一直有做
睇開嗨皮,覺得更新都算快
有無人有睇毀滅勇士
我覺得都幾中二病睇得好爽,打鬥又型
最後仲有大反轉

特別係每個角色都有佢既故事,唔係on9洗白
想睇果套好似仲未有,好似叫咩pick me up
有套叫被惡棍們撫養中
女主係一隻粉紅色蜥蜴loli個套
老豆個搵女搵咁耐都未搵到
超人時代 我覺得好好睇
美狄亞
天才獵人的清掃生活 好睇在於d劇情
同其他同類主題好唔一樣

另一套就係 超越者學院
呢個po冇 美狄亞貝利雅爾 嘅fans
有啲失望

睇完北劍江湖 個人認為係武俠最好睇果一套門主
仲有無人有追神之塔
打鬥睇唔明
人物多得暈
好似未睇完第2部就棄左
後期有變好??
我覺得劇情幾好,但畫風唔係個個頂得住
第一季完咗之後停追,儲下先
開始啲畫風好似奇奇怪怪咁 習慣咗就覺得幾正
最欣賞係佢打鬥嘅分鏡
美狄亞大人家陣套野連純真既塞姬都癲埋一份了 再草多半年量先追
呢套野真係日韓宮鬥漫既頂點日漫都做唔到咁癲 期待有生之年可以見到呢套野動畫化
個人黎講我覺得webtoon星期三係最多好睇既漫畫
垃圾時間 人物刻畫得好好
大陸個邊其實翻譯到第二季43話就腰斬左 如果大家唔想課咁多集可以睇到第二季44話先開始課台版

偽治療師的生存之道
變成蠻族
AI醫生
以上呢三套係新作黎講節奏都唔錯 起碼主角係有腦唔會燥底 如果想睇輕鬆啲既作品個人比較推薦ai醫生

曾經是最終boss 題材少見但作者寫劇情真係麻麻地 但我都有keep住課落去

星期四最近新個套水上的我們都唔錯
拜托讓我成龍吧如果係迷治療向既話應該會幾鐘意 佢故事寫得幾好 而且好難估到後面會發生咩事

劫後魚生都高汁但暫時唔想課金住

星期五係最撚無聊 完全無一套係會想課金 首爾末日我想儲到佢完先睇返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞