Edan Lui 呂爵安討論區 5丨Chat With Mr E

411 回覆
19 Like 60 Dislike
《FWD 富衛保險10周年 x HKT 呈獻: EDAN LUI “IN MY SIGHT OF E” SOLO CONCERT 2023》
日期:
【MIRO場】2023年8月26日
【公眾場】 2023年8月27日
時間: 8:15pm
地點: 亞洲國際博覽館Arena
票價: $1,080 / $880 / $580

死啦要請假搶飛
.
終於公佈咗第一個Solo Concert嘅詳情了!❤️‍🔥❤️‍🔥😍😍
又興奮又緊張🤯🤯

大家期待嗎?😌有冇咩表演想睇?😏
歡迎大家提供靈感☺️(但唔一定會聽🫶)

8月26,27亞博見😘😘
#InMySightOfE
#希望有得加場❤️
#希望大家都買到飛🥹
#希望大家都睇到🙏

Edan 處男個唱海報曝光
宣布「E式情歌」要回來了

Edan呂爵安8月就會喺亞博舉行兩場處男個唱《EDAN LUI “IN MY SIGHT OF E”》,今日(30號)演唱會海報終於曝光啦!今次演唱會票價分為$1,080、$880同$580,MIRO場將會喺8月26號舉行,MIRO可以7月10號優先訂購MIRO場門票,而8月27號就係公眾場,爵屎們記得準時搶飛啦!

喺海報中,Edan Chok出個靚仔樣,身後多塊形狀不同嘅鏡,映照出唔同角度嘅Edan,內文仲提到,Edan已經準備好連串精彩表演,帶大家以多角度重新認識呂爵安,真係未睇騷先興奮呀!

而為咗送驚喜俾大家,最近Edan密密去錄音室錄歌,近日佢就喺IG Post出3條自己喺錄音室嘅短片, 正式宣布:「E式情歌要回來了!7月見。」,仲抵死叫估吓今次歌名有幾多個字添!不過條片落晒effect,Edan個樣勁慘慘豬!唔通佢仲頭痛緊要完成開騷前推5首歌呢個目標,所以扁晒嘴?

@plastic_family6

六膠ig live
Edan今日拍mv
.
膠戰S3第一集終於出咗街啦!😍😍
好開心可以同6膠一齊睇首播💕
大家睇得開心嘛☺️☺️有冇笑爆肚呢!😎
特別鳴謝岸兜正(兜姐) @903ahjeng 🫶
@plastic_family6
岑珈其facebook
要繼續努力學好英文🤣💪🏼
我而家識串Mango,Spain,Poland喇
學到老活到老,拍到100季學到100季

#膠戰

【7月7日 星期五下午3:30《膠戰S3》膠粉見面會 FB LIVE!膠粉準備應援!】
膠戰今晚播第4集(仲有11集),膠粉們已經深深表達不捨之情,人人都眼濕濕,
呢個情況真係令6膠看不順眼!!!終於!!!決定全個family現身呵返大家🫰真心派膠級福利❤️!
到時大家除咗可以嚟現場高呼「 #岸兜正」、「#爺爺」、「 #煨sir」、「 #兒登」、「#半肥瘦腸」同「#家姐」之外,亦可以睇住FB LIVE,一齊隔住個MON出力應援!

日期:7月7日(星期五)
地點:銅鑼灣告士打道280號wwwtc mall一樓中庭
時間:下午3時30分
6膠齊人:Edan Lui 呂爵安 、 Jeffrey Ngai 魏浚笙 、
劉沛蘅 Hillary Lau 、 阿正 Ahjeng 、 KaKi Sham 岑珈其 、 肥腸
大會司儀: Mishy Fish 李昭南

重溫:https://bit.ly/3PFDnkU

@diegodtk09
劉沛蘅facebook
每次出post都要搞好耐😂
搵返當時嘅相, tune靚啲色, 諗caption…
想整理好先post
所以趕不上5膠出post嘅節奏..
(雖然到最後搵唔到好多相
因為呢集有大半日我哋都係分team拍外景)

終於!!!! Hello #膠戰s3 !!!!!!!
今季星期一至五晚 9:30pm 都有6膠陪住大家
第一集多謝大佬大駕光臨😎
希望你哋可以暫時放低壓力輕鬆一下吧🫶🏻

期待 Home sweet home MV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞