Edan Lui 呂爵安討論區 5丨Chat With Mr E

411 回覆
19 Like 60 Dislike
呢個真,唔係浪費哂
明顯唔夠氣
@concertyy ig
塵囂看不見
好難文字講
但唱嗰陣可以試試想像下個聲係喺頭頂出
你唱低音會feel 到啲聲喺個胸度出
高音會喺頭度出
成個concert 我覺得講野太多 如果唱歌唔夠好不如講少啲野留番把聲唱好啲歌更好
全能還全能但搞得concert 不如專心喺歌方面為主比較好
我諗佢program 長過佢啲隊友,就係考慮左呢個問題
講經/talk show 個時間計extra 嘅話,你減返就同一般時間差唔多
佢day 1 23:15 先完,歌量都係去到22:30 左右

正印(阮小儀facebook)

.
平時幾無偶包都好,演唱會都要變返型仔安😎!大家鍾唔鍾意今次嘅造型先?我自己就好滿意嘅😆!

全靠我嘅髮型師Man哥用 @ghdhairhk 嘅抗熱防護噴霧➕Helios專業風筒幫我吹靚頭髮同時保護髮絲😍又喺後台用 Unplugged 無線智能造型夾幫我整理髮型!
嗱~ 我自己都有夾幾下㗎🤪 做自己嘅 #髮型E 😎~

由即日起至9月3日於ghd專門店或專櫃購物時,出示我為大家準備嘅專屬Promo Code就可以獲得驚喜優惠🤫!而家即刻去 @ghdhairhk IG專頁了解更多啦~

#PromoCode 👉🏻 #EDAN4U10
#ghd #ghdhk #goodhairday #DefineMyGoodHairWay #HairPro #HairStyler #HairStraightener #NotJustAStraightener #ghdUnplugged #ghdHelios
// #控制不了的姑媽 #睇吓我同老豆兩個喺後面幾無奈 #竟然喺演唱會唱萬水千山總是情//
https://ol.mingpao.com/ldy/showbiz/latest/20230827/1693120106056

#明報 #明報OL #呂爵安 Edan Lui 呂爵安 #吳君如 #鄭中基 #梁詠琪 吳君如 Sandra Ng Ronald Cheng 鄭中基
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞