Edan Lui 呂爵安討論區 5丨Chat With Mr E

411 回覆
19 Like 60 Dislike

.
三天眨眼間就完結
終可以好好休息了!🥹
感謝支持的每一位,希望你們喜歡這個「不一樣」的演唱會🫶
有緣再會!感想遲啲再分享!

Cr style daily

突發
呂爵安屌人 屌得好

人氣偶像組合 MIRROR 成員呂爵安 Edan Lui首個個人演唱會《EDAN LUI “IN MY SIGHT OF E” SOLO CONCERT 2023》中,佩戴 Bulgari Serpenti 及B.zero1 等系列珠寶隆重登場,展示出眾的音樂及舞蹈才華。他亦以多個搭配 Bulgari 不同珠寶的矚目造型現身舞台,多才多藝的他既有深情獻唱的環節,亦帶來精采絕倫的勁歌熱舞,盡顯突破自我的決心,與 Bulgari 的創新精神與千變萬化的魅力同出一轍。

#BVLGARI #BVLGARIHK #Serpenti #Bzero1 #EdanLuiInMySightOfESoloConcert2023 #StarsInBvlgari #Mirror #AEdanLui #呂爵安 #InMySightOfE #MrE #E先生 #EdanLuiFanClub #CAPITAL #資本平台
//藝人都係人,藝人都會有感受,但個世界好似禁止咗藝人有感受/表達感受。//
//我唔認同做藝人就要啞忍、就要硬食,我相信只要你唔係發脾氣,你有道理,你有禮貌地表達,總有明白事理嘅人係會明白你係會支持你。//

https://ol.mingpao.com/ldy/showbiz/latest/20230829/1693320209036

#明報 #明報OL #呂爵安 Edan Lui 呂爵安

Good show
#KKBOX編輯室✏️ 「ED 偶像」 Edan 為大家帶嚟一個不一樣嘅演唱會❤️‍🔥,又型又搞笑,又唱又跳又同大家上堂👨🏻‍🏫,睇到咁抵睇嘅演唱會,真係感恩感恩🙏🏻!Edan 又唱返自彈自唱《造星》參賽曲〈空白格〉,諗起佢一路走來嚟路,小編聽到好感觸呀🥹~立即去 KKBOX app 睇完整文章,一齊回味下呢個演唱會啦🤘🏻~

#KKBOX #Edan #呂爵安 #現場直擊

https://www.kkbox.com/hk/tc/column/live_reviews-0-603-1.html?fbclid=IwAR0xMd3cGnE55zbKDYIShKuVlxxQyQyu_H4AKglFIAzT1I40IsxOaIpL4Lw
.
每天上台前的狀態👾

會同自己講:「Enjoy, Charm爆出面嘅觀眾,you can slay it!!🔥🔥」

附上每次上台前都食唔晒嘅喉糖😂😂😂
我哋叫佢做「安利子」😂

.
恭喜 @boss 全新概念店開幕,我呢身「BOSS 安」造型係 @BOSS 最頂級嘅系列,無論係面料或設計細節,都展現 BOSS對製衣工藝嘅堅持。
駝色大衣帶出經典復古造型感融合正式與休閒!非常喜歡😍
而且我好欣賞BOSS #BeYourOwnBOSS 自我主宰嘅核心理念,「BOSS絕非天生 ,而是歷練而成」,同我本身追求夢想嘅理念一樣,自信地向自己目標進發, 活出自我!

@BOSS #HarbourCityBOSS

.
WORK HARD, PLAY HARD!!

#寓工作於娛樂
#哩幾年都少chur
#要平衡下先得😌
#經常逼小john子陪我玩
#前幾日仲陪我拍拖😘
#個頭戴住條呔係咩玩法😂
#btw我真係足球機高手😎
#起碼鑽石level💎
#一打二都贏☺️
#想唔想睇戰鬥過程😏
#付費成為會員即可解鎖😉

.
繼續Po靚相❤️❤️
好漂亮的煙花🎆😍😍

Btw覺唔覺哩兩張相有聲🤣🤣
腦海中自動響起「作春秋~~~~~~~~~」👺👺👺
(每次Last Chorus都唱得好爽😋)
#ChatMRE🤖
#當初做哩隻歌就係想做演唱會開場🫶
#炸爆個場💣
#目標達成🎉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞