Edan Lui 呂爵安討論區 5丨Chat With Mr E

411 回覆
19 Like 60 Dislike
.
大家好,我是女爵安😘
不要愛上我,我只是個傳說🧚🏻
想追我的,應該要排到去月球喔😘😘
#ChatMsE
#我好靚女唔好妒忌
#you竟然是個boy
#你哋覺得邊張最似我🤣🤣

🧡💙🧡💙🧡第二彈💙🧡💙🧡💙

𝐄𝐃𝐀𝐍呂爵安《E先生 愛人執照》🧋茶店應援 𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐂𝐓

✦✧✦✧✦✧✦✧ 6/8 - 19/8 ✦✧✦✧✦✧✦✧

同以往一樣,EDANSPIRIT應援派發希望藉著爵屎CLS力量,令爵安《E先生 愛人執照》 YouTube MV 點擊率和熱度繼續提高🆙,繼續走向更好嘅成績✨以及預祝Solo Concert成功🌟

繼《E先生 連環不幸事件》後,「E先生」 系列帶來全新E式情歌《E先生 愛人執照》❤️
是次Edan再次參與作曲🎵,讓大家繼續陪伴<E先生>一起悲慟一起走下去🥹

🕺🏻應援物內容:
小folderx 1
摺疊卡x 1

🎵領取方法:
1. Follow IG @edanlui
2. Follow FB 「Edan Lui 呂爵安」
3. Like & repost this post to story (可tag Edanspirit)

📮派發詳情 :
日期由8月6 - 19日(共14天)
所有應援數量有限,派完即止。
⚠️只限Walk in ⚠️每人只限取一份
請大家禮貌地向店員索取😉

🏠詳細派發地點:
✨NUTTEA 以下四間分店✨
📍旺角店
🕰 1230 - 21:30
旺角彌敦道688號旺角中心1樓F52號舖
📍葵芳店
🕰 1230 - 21:30
葵芳葵富路7號葵涌廣場1樓潮流廊B號舖
📍中環店
🕰11:30 - 19:30
中環皇后大道中151-155號兆英商業大廈地下C2號舖
📍九龍灣店
🕰12:00-19:00(星期六12:00-18:00,星期日休息)
九龍灣宏冠道6號鴻力工業中心B座地下B1B1號舖

🙏🏻感謝 Nuttea 提供場地及應援派發安排 💕
@nuttea_hongkong

#爵安MV應援團 #edanspirit
#E先生愛人執照
#edanlui #呂爵安 #edanlui呂爵安 #呂爵安世一 #mirror #mirrorweare
#InMySightOfE #EdanLuiInMySightOfE
#EdanLuiSoloConcert
#EdanLui應援 #Edan應援 #呂爵安應援應援 #免費應援 #切勿轉售 #不設預留 #派完即止

🤫P.S. 應援陸續有來🥹敬請期待
.
Long time no see~上一上水😎
最近每天努力排練中🎤💃🏻
好感恩身邊有好多好好嘅幫手/戰友🥹🥹🥹希望我哋可以做到一個好好睇嘅Concert!🔥🔥
繼續修煉先!勿念!😘😘
.
終極劇透‼️
其實前兩日偷偷地拍咗個瘋狂MV🫢
化妝都化咗3個鐘😴😴
估唔估到今次又玩乜?🤪🤪
Coming soon☺️☺️

#好期待今次MV🤪
#好多驚喜的😍
#希望演唱會可以大家一齊合唱💕

有冇人有原價飛放
放內部飛兩張$1080

https://t.me/edan202
咁早冇原價
.
精靈安來了!🧚🏻‍♀️

Edan Lui呂爵安 2023年全新單曲

《Again!》
「回憶多黑 都要再多一次期待的資格✨」

曲:Edwin Tong
詞:周耀輝
編:Edwin Tong@emp
監:Edward Chan / Edwin Tong@emp

22.08.2023 20:00 MIRROR YouTube Channel MV首播
22.08.2023 23:00 各大音樂平台上架

@edanlui
@mirror.weare
#MIRRORweare #Again! #EdanLui

足本訪問+MV花絮:https://youtu.be/4R9mzuH-OHs

新歌好聽喎
.
Hello大家好!
我係「安多芬」🎹🥰

「Again!」已經正式推出了,希望大家可以賞面去睇吓個MV同聽吓首歌啦,肯定唔會令大家失望的!

今次嘅過程都有好多嘢想分享同好多人想多謝,但由於準備演唱會關係,我都係講住少少先,其他就28號後再慢慢分享俾大家聽啦😘😘

仲好記得第一次聽demo嗰陣,一聽完就覺得呢首歌好感動,同埋覺得好適合喺演唱會到大合唱,所以就即刻揀咗了🥹
仲記得喺馬來西亞間酒店房度,不停忍唔住無限Loop首demo,一路腦海中都好多畫面,好多感受✨

多謝天才 @edwint__ ,你寫啲歌真係好好聽,我諗我哋口味好似🤣🤣遲啲再同大家分享多啲呢一part!

同埋要多謝 @yiufaichow 老師嘅詞,完全寫出了我想表達嘅信息🥹🥹🙏🙏

當然一定要多謝導演 @kwokin_x @blahblahblah.hk 團隊,拍咗一個咁搞笑又咁感動嘅MV🥹
雖然今次冇出好多鏡,但係成個故仔同啲細節都係一齊度㗎!(當然唔少得水自己啲朋友入嚟俾我糟質☺️☺️😂😂)好喜歡今次嘅MV!!😍😍🔥🔥

希望大家鍾意哩個作品,同埋都希望「安多芬」可以好似「安多酚」一樣,為大家苦悶嘅生活中帶嚟一點嘅快樂🫂❤️

#again✨
#演唱會見❤️
#一齊大合唱🎤
#你哋最鍾意嘅歌詞係咩❓
#回憶多黑都要再多一次期待的資格
#天多黑都要再光一次如盛夏
#要是誕生生無常
#明天好似又有新嘢聽了🤪
#爵屎很忙🤣
#辛苦哂大家🥰

首歌鼓勵性強,容易入口過Chat Mr E,有經歷嘅人隨時有眼淚

Edan Lui呂爵安 2023年全新單曲 - 第二彈!

《霸道總裁》🤵🏻
「I take you take you take you with me💁🏻
哄你疼你寵你不用懷疑☺️」

曲:Edwin Tong
詞:崔惟楷
編:Edwin Tong@emp
監:Edward Chan

今晚8點⏰
23.08.2023 20:00 各大音樂平台上架

「大男人」、「霸道」等詞語
於一段關係上,未必100%是負面形容。

這個「大男人」,
會在你脆弱時用盡一切方法保護你;
會為你妥善處理好生活中的大小事;
更會不講道理地哄你、疼你、寵你。

這位「霸道總裁」,
少說話、多做事,
未來目標只有你一個,
用霸道代替溫柔,
全面把你心擄獲。

@edanlui
@mirror.weare
#MIRRORweare #霸道總裁 #EdanLui
intro melody 好熟悉
唔記得似邊首/動畫
聽落有啲似動漫劇場版歌 但今年暫時最中意佢呢首
今日仲係賣緊炒價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞