Edan Lui 呂爵安討論區 5丨Chat With Mr E

411 回覆
19 Like 60 Dislike
https://fb.watch/nhfJs2ODX4/?mibextid=Nif5oz
E先生愛人執照 Live @ Chill Club推介磅冠軍位置

Cr ifc mall
@mirror.weare

I take you take you take you take you with me~🤙🏻
哄妳疼妳寵妳 不用懷疑😘🫰🏻

Edan Lui呂爵安 《霸道總裁》Dance Version

30.09.2023 21:00 MIRROR YouTube Channel 首播

@edanlui
#MIRRORweare #霸道總裁 #EdanLui
.
Day2為大家送上大媽安和大叔柳😎

《霸道總裁》Dance Version已出!請到youtube欣賞Edan性感的舞姿😉😉

大媽安會努力拉大叔柳同我cover《霸道總裁》,請大家幫手集氣🙏🙏💃🏻💃🏻(佢而家話唔肯😢)

.
Home sweet home✈️🇭🇰❤️

.
食軟雪糕🍦雪糕🍦雪糕🍦(雖然係雪糕球😆)
都幾鍾意食雪糕😚😚所以凍到著哂羽絨都要食!!😋
真心好食!係去Tasmania其中一樣最深刻嘅嘢!😍
間鋪係喺碼頭到🤣大家有機會去可以試下😙

Btw嚴禁P圖啊!🚫🚫🚫🚫😂😂😂😂

.
好似好耐冇同大家喺台上表演了🥹Good Show!!!👍🏻

今日新歌首唱首跳!新鮮滾熱辣!
大家喜歡《Catch a Vibe》嗎?😚😚

👕&📸: @pinkykxx

#Catchavibe
#遮返住個心口仔先
#今天很大資訊量
#社內相親
#盜月者
#comingsoon‼️

.
演唱會絕密照片曝光!!🤯🤯😂😂

演唱會嗰陣身上嘅紋身當然係印水紙嚟㗎啦🤣
其實正常都可以hold幾日的,但由於又唱又跳爆哂汗,所以每日完show個紋身都會甩到一忽忽咁🥹

So, 每日完show都要抹咗佢第二日再黐過🫠
而要完全捽甩佢係極度困難,我之前沖涼自己捽係會捽到成隻手爆曬微絲血管紅鬼哂🤦🏻‍♂️

所以,每晚完show,我就會有哩班「專業捽紋身團隊」幫我用酒精逐啲逐啲捽走,然後先放我返酒店瞓覺😂😂😂真係辛苦晒大家了😘😘😘

Btw整紋身係花姐好早好早已經suggest嘅idea,睇嚟佢仲記得我「造星2」唱跳「Trap」話想做Bad Boy😎😎🤣🤣🤣🤣

香港IG史上最嗆口的一天

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞