Edan Lui 呂爵安討論區 5丨Chat With Mr E

411 回覆
19 Like 60 Dislike
全晚係有幾粒走左
但都唔知你班友咩耳黎,話走好多
唔信我講就download 啲tuner app 黎check下

我考abrsm 8級小提琴嗰陣要考aural 嘅,所以我信自己對耳
我唔知你班友點樣聽到走音走得好勁
你班友用印象同記憶去代替對耳,佢以前就真係走得勁
都未至於走咗好多啫,有進步空間就梗㗎啦,但係冇你哋一路講到咁差,係咪盲反呢?
我覺得幾好笑喎
Ed lui嗰part太長就真
.
Ready for Day2️⃣?🔥🔥🔥🤖🤖🤖
#壞過凱婷
#紋哂身知我咩料啦
#InMySightOfE

Edan呂爵安今晚喺亞博舉行首場《EDAN LUI ”IN MY SIGHT OF E” SOLO CONCERT 2023》,一開場跳唱完三首歌,Edan落台換衫,期間播條暖場片,Edan玩盡姜濤、Anson Lo、Jer三兄弟,分別扮佢哋拍片,期間落力扮教主錫麒麟臂同反白眼,笑Cry!

後來當唱完《小諧星》後,喺台除熊仔衫嗰陣,國際慣例Fans大叫除衫,Edan就爆金句:「$1080想睇我除衫?」然後又沾沾話:「啱啱開場個造型壞唔壞過凱婷?」幽默到爆,惹得全場爵屎大笑!此外,何爵天導演、楊偉倫、馮志強導演、梁文禮、Agent L. 曹梓沖、DJ Elsie同埋陳俞希、黃奕晨都有嚟捧場,想睇多啲,睇實況啦!

即上Viu睇片(Link in story too)
【現場實況:呂爵安首場個唱玩盡姜濤 教主 Jer 連環爆金句:「$1080想睇我除衫?」】
https://bit.ly/3QVOhno
又係,我覺得佢第一次未做好time control,導致識
講嘢嘅部分比較長,啲人可能想聽佢唱多幾首,所以完場時間都係比預計中長咗少少
求原價飛 今日

.
Day2 finished❤️
今日把聲狀態不錯🥺
感恩感恩🙏
淨返一場了😮‍💨
明天見🔥
📸: @locatherine112
#InMySightOfE
#明天尾場
#來吧🔥🔥
#Edan #呂爵安 個人演唱會《EDAN LUI 「IN MY SIGHT OF E」 SOLO CONCERT 2023》尋晚正式開始!有冇人去咗睇先?

今次演唱會Edan準備咗好多款造型同埋好歌畀入場嘅粉絲,歌方面有《Chat Mr E》、《#帥到分手》、《離開地球表面》、《小諸星》、《#E先生愛人執照》、《#霸道總裁》、《以後別做朋友》等等,每一首都係經典嚟。其中有一幕相信有唔少人都記得,就係佢入後台換衫嘅時候,大電視竟然播返佢為演唱會同工作人員開會嘅畫面,仲話自己好想好似Anson Lo咁性感,之後仲出現咗佢穿住件白Shirt衫拎住個花灑淋自己嘅畫面,之後仲要扮埋阿Jer《人類群星閃耀》,啲水果圍住佢轉嘅畫面,最後佢仲扮埋姜濤舉手牌,認真有Edan風格。
而定先見到有正主post
佢個演唱會真係好正
好多items, 成晚都感受緊佢既思想

最開心係見到好多前輩都好錫佢
有無人知個直播有無得之後睇返
今晚唔得閒
冇得重播 賣俾人啦

.
超正的姑媽同老豆!❤️❤️😘😘 @sandrangky @tinyeyes39
可惜阿媽唔喺香港嚟唔到🥺🥺 @gigileungwingkei
希望下次有機會齊人!🏠❤️❤️❤️

今晚!尾場啦!🔥🔥🔥🔥
買唔到飛嘅就online見啦!🥰🥰🥰
Let’s go!!!!!!!!!!!!!!

#控制不了的姑媽🤣
#睇吓我同老豆兩個喺後面幾無奈🫠
#竟然喺演唱會唱萬水千山總是情🏞️
#尾場了
#今晚見
唱歌有待進步
不過算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞