香港新片資訊交流 / 戲院會員優惠全攻略 #5

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
邊到有得睇電影節既戲
聽日睇Macbeth

你幾點

0905 ifc
大獲

我大獲過你,10點BC

bc/ifc?地鐵有開,只係你屋企果度有無(非架空)

我case好特別,安全落到地鐵站既話係落九龍灣,但架空去唔到彩虹
但行落彩虹就危險啲,所以真係要睇下幾點8號
最好唔打啦
原來ua超過130分鐘2d戲,用積分換唔洗加錢。
馬sir ifc落到地鐵站就無事啦,田地鐵上商場都係室內,定你途中有架空車站
我就慘啲,C出口過去BC真係風吹雨打
屌仆街,大交合話聽朝6點8號
邊到有得睇電影節既戲

電影節囉
想要相關資訊可以上cinefan網頁
原來ua超過130分鐘2d戲,用積分換唔洗加錢。

其實係ua連扣分都玩海鮮價
屌你聽日唔好打風呀,我買左lady macbeth架

呢套好睇

今日睇完夢鹿

夢鹿iff睇完好想睇多次
但時間一直唔啱
而家電影中心直頭一日得返一場

幾有感覺
2心牽引個下
馬sir ifc落到地鐵站就無事啦,田地鐵上商場都係室內,定你途中有架空車站

我有架空站

呢套好睇

今日睇完夢鹿

但時間一直唔啱

The grand 出左最後機會欣賞
9月同志影展好多正野
想睇當他們認真編織時但已經爆晒

想睇a fantastic woman但係唔覺有得賣

《A Fantastic Woman》開賣喇!
https://www.amccinemas.com.hk/tc/movie/details/16/9873

我有架空站

唉但依家話6點就會8號,即係我諗住早少少出門口都無用,真係屌出黎
唯有8號行出街感受下風力如何再算

我有架空站

馬sir住南區?
請問 Escape Room/密室逃脫 香港係咪會上?
睇fb見人share 台灣triller
但好似無寫香港日期。
換飛既話可唔可以加錢?
因為原本早場60,轉日場要85
換飛既話可唔可以加錢?
因為原本早場60,轉日場要85

禮拜一早場11點既話我唔得閒
百記唔會咁賤屈多人85蚊掛
又話可以換
無理由唔得掛,肯補返錢都唔得好無理由啫
無理由唔得掛,肯補返錢都唔得好無理由啫

你只要開場時間係掛緊八號,都會換到,唔使睇價錢(應該係)
你地睇咁早

呢套好睇

今日睇完夢鹿

但時間一直唔啱

連the grand都咁快落
睇黎要等出碟

我有架空站

馬sir住南區?

Btw 頭先睇左Lady Macbeth

呢套好睇

今日睇完夢鹿

但時間一直唔啱

連the grand都咁快落
睇黎要等出碟

藝術中心有場
竟然唔駛補差價
百老匯戲院良心呀
竟然唔駛補差價
百老匯戲院良心呀

MCL UA都唔洗
一換一就ok
請問 Escape Room/密室逃脫 香港係咪會上?
睇fb見人share 台灣triller
但好似無寫香港日期。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞