香港新片資訊交流 / 戲院會員優惠全攻略 #5

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
Yoho個IMAX院已經開始要做非IMAX戲

邊套?

Isquare megabox 都係啦
過黎香港謝票

《出貓特攻隊》「賓爺」、「超蓮」同「柏豪」即將嚟香港謝票!

https://www.youtube.com/watch?v=5VlDvUDYJyM

我想見到grace呀
雖然Lynn越睇越有氣質

Lynn 係model 啊

Lynn ig d相好靚好型

Id pls

aokbab

Thanks

軍艦島係自己公司既片,隔離UA都做千星啦,無戲擺果陣大家都一樣咁捱。
今個禮拜啲戲點睇 ?😀
軍艦 詭娃 悟空傳
今個禮拜啲戲點睇 ?😀
軍艦 詭娃 悟空傳

一定軍艦島 > Annabelle

悟空傳 零興號
今個禮拜啲戲點睇 ?😀
軍艦 詭娃 悟空傳

悟空傳 零興號

興趣

軍艦島係自己公司既片,隔離UA都做千星啦,無戲擺果陣大家都一樣咁捱。

UA都用過imax院播屍殺列車

旺角定megabox嗰間都睇過普通2d
其實都正路,唔係一年365日都有imax戲上
今個禮拜啲戲點睇 ?😀
軍艦 詭娃 悟空傳

撐郭子健
今個禮拜啲戲點睇 ?😀
軍艦 詭娃 悟空傳

撐郭子健

我不了

大陸豆瓣都係得5.4/10
分裂性遊戲有少少失望

個尾有點難以自圓其說

我都係失望在呢度

Overall呢
諗住睇

可睇可唔睇

唔是必睇

如果兩兄弟真係同一個人會精彩啲...
BTW我諗緊有無睇錯,原來真係O先生作品,不過呢套比起女朋友果套真係無咁好
今個禮拜啲戲點睇 ?😀
軍艦 詭娃 悟空傳

撐郭子健

我不了

大陸豆瓣都係得5.4/10

我諗主要都係因為同原著差別太大,引起書迷不滿
我覺得套戲都值7分嘅,雖然劇情麻麻,但動作場面悅目,特技出色,睇得幾爽

p.s. 平時唔太好特技片,但因為係郭子健拍先睇
分裂性遊戲有少少失望

個尾有點難以自圓其說

我都係失望在呢度

Overall呢
諗住睇

可睇可唔睇

唔是必睇

如果兩兄弟真係同一個人會精彩啲...
BTW我諗緊有無睇錯,原來真係O先生作品,不過呢套比起女朋友果套真係無咁好

偷戀隔離媽都好睇過佢
Btw 之前驕陽入開 是咪賣盤先比安樂入?
今個禮拜啲戲點睇 ?😀
軍艦 詭娃 悟空傳

悟空傳 零興號

今日睇Annabelle 希望唔會失望
星期六睇埋水尾嘅原子殺姫
留返下星期先睇軍艦島
有無人知道豆瓣d電影資料係咪係人係狗都改得

要會員同 admin?

有d位要會員submit完要等admin approve

唔該唒你地
今個禮拜啲戲點睇 ?😀
軍艦 詭娃 悟空傳

悟空傳 零興號

今日睇Annabelle 希望唔會失望
星期六睇埋水尾嘅原子殺姫
留返下星期先睇軍艦島

原子殺姫the grand加場

UA都用過imax院播屍殺列車

旺角定megabox嗰間都睇過普通2d
其實都正路,唔係一年365日都有imax戲上

年頭先megabox imax院睇完恐襲波士頓
講開又講,isquare ua真係好撚臭

有陣怪味
我都覺有
http://www.hkfilmblog.com/archives/57123

「講。鏟。片」日前已報導Cinema City JP一院已設有杜比全景聲音響系統,而二院則已在天花做好舖線,以便日後作提升做好準備。而兩個影廳均會裝上Bravo Smart Laser BLP series的4k鐳射放映機,屬全港首間支援播放4K 3D高幀率電影的影院。當中超高對比度令畫面層次更立體,呈現生動鮮明的視覺效果。
請教一下
千星之城係咪無 IMAX 版
請教一下

香港無
睇完我的毒男叔叔,算ok
但松田龍平好似發揮唔到個角色,作為哲學廢中唔及長谷川博己喺日劇約會咁好
個小朋友演技又無漫長的籍口個細路咁好
可能係個因爲劇情比較平凡
軍艦島
請教一下

香港無

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞