香港新片資訊交流 / 戲院會員優惠全攻略 #5

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
dog purpose會唔會太好睇,我喊到收唔到聲
1100 睇夢鹿情緣
用coupon
當然要去ifc
$115
屌你聽日唔好打風呀,我買左lady macbeth架

ok好睇 不過有啲刻意煽情,最感動係bailey同主人相認

ok好睇 不過有啲刻意煽情,最感動係bailey同主人相認

bailey死已經喊到仆街,之後轉世去返農場果度都眼濕濕,最尾果下係喊bailey想ethan認返佢,但唔知點解跳起果下又無話喊到死咁

放心,戲院一般都照常營業

我係諗緊點去
我知照開
UA可唔可以係其他分院買其他分院嘅飛

個post應該有寫,
我記得好似唔得。
https://lihkg.com/thread/368260/page/5?ref=android

我聽朝早場

好大機會要轉
UA可唔可以係其他分院買其他分院嘅飛

個post應該有寫,
我記得好似唔得。
https://lihkg.com/thread/368260/page/5?ref=android

垃圾UA 食屎

以前UA 可以係A 院買B 院imax and atmos 飛
而家轉左系統唔得

我係諗緊點去
我知照開

十號風球無車
惡劣天氣下各大院線轉場安排

http://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail.html?id=ABFGD1oyBw1ZFANt&p=2

貼多次

我係諗緊點去
我知照開

十號風球無車

應該無十號掛,我都買左星期日飛

呢套好睇

呢套好睇

今日睇完夢鹿
聽日睇Macbeth
聽日睇Macbeth

你幾點
聽日睇Macbeth

你幾點

0905 ifc
大獲
個風行快左

呢套好睇

今日睇完夢鹿

夢鹿iff睇完好想睇多次
但時間一直唔啱
而家電影中心直頭一日得返一場
聽日睇Macbeth

你幾點

0905 ifc
大獲

我大獲過你,10點BC
聽日睇Macbeth

你幾點

0905 ifc
大獲

我大獲過你,10點BC

bc/ifc?地鐵有開,只係你屋企果度有無(非架空)
我諗緊如果知幾點前後掛8點,可能一早出門口,入去7仔避到夠鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞