趙善軒博士移民英國後,捕捉及意圖毒殺狐狸

406 回覆
29 Like 244 Dislike
點解老鼠係害蟲?
你係白兵黎?
食小小朱古力上綱上線到話毒動物
同啲小粉紅一撚樣
70-90% 先有危險, 如果你畀70%隻狗食, 狗都唔會食
老撚實鴉 你偶像根本就係毛澤東
咁你偶像係老習?
要反邊個都冇所謂,但係反到羅輯都唔講咁咪即係小粉紅
小黃粉先會幫住條黃膠
柒左就話食左少少咋
趙博都唔係因為自己住house好撚矜貴唔鐘意啲狐狸所以要整走佢,佢係直播有講件事係:

狐狸媽係佢花園已經好耐,
趙博去完西西里旅行番黎發現狐狸媽生左6隻B。
狐狸媽係驚人嘅,見到趙博成家人係會識避開,亦可能係成年狐狸關係,佢冇咬9趙博花園啲野。

之後趙博話狐狸B就唔同,一出世就同佢成家朝見口晚見面,根本唔驚人,而佢兩個女又成日係花園玩,狐狸b見到佢兩個女係度都會照跑出黎,咁佢就擔心始終野生動物有危險性不如捉左佢去第二度放生。

之後佢就放籠捉,諗住捉到狐狸媽,就會帶埋成群b一齊搬走,點知on仔捉左隻狐狸B番黎。

捉狐狸事件起因係咁,之後就到捉左狐狸b餵朱古力,咁呢個確係大爭議嘅,唔知一般動物都唔食得朱古力呢樣野。。。。不過件事好似唔係有心捉9隻狐狸黎毒撚死佢。。。
咁都係熱狗同佢地啲朋友先鍾小小事都上綱上線者
線之乜都立場行先
認喇咩屌你老味
啲熱狗知趙博餵朱古力比狐狸好似執到金咁
對眼發晒光
邊句代表我認呀傻鳩
就呢句,敢做唔敢認,屌你
毛語錄你致愛,撚頭

真係白咭傻鳩黎
我敢做咩唔敢應呀?
熱狗都剩係識屈
Both 熱/黃做親收費channel都係垃圾
根本依家好多人變番中立
但係喺連登話親黃就係熱/藍
食唔食得死唔係重點黎,post話「毒死」講法亦係有問題。重點係間屋大把野食,其他乾糧生果唔揀偏係揀左可能有害既朱古力,呢個先係問題。 朱古力可能有害常識黎,呢條友好明顯係貪玩整蠱人。

當然未必有生命危險,但好揀唔揀揀朱古力餵嗰吓已經反映出心態。

況且佢自己都認左巢,你咪鬼再同佢頂啦
我無話佢無問題
只係眼到有班人知佢有餵朱古力就雙眼發光咁係咁上綱上線者
叫趙善軒繼續頂呀ma 道咩歉者

「少少朱古力驚閪呀,最多咪唔舒服幾日,洗死咩」

叫佢咁講Ma
你偶像就係毛澤東,你已認撚左
唔想認就呢世都唔好交配
摺埋喇傻鳩
你做撚左太監喇,柒頭,呢世都冇得交配
Day1 用捉狐狸計劃做post gimmick 就唔應該
做親kol 係都要吸引眼球
然後人地唔認同就係熱/藍/hater
Suppose 一個kol 知道自己個post有少人睇都有道德責任掛

利申唔鐘意班政治kol 黃又好/咩白兵又好
根本平時冇野要格硬搵嘢嚟講搵食
然之後兩邊互咬
https://www.mcgill.ca/oss/article/health/my-dog-ate-chocolate-and-he-was-fine-so-whats-big-deal

無呢單嘢,真係唔知有啲咁事.剛揾到這篇文.啱讀,唔使驚.放心.唔會食死狗的.
(印象)有電影係講人同狗歷險/流浪? 剩下小小朱古力 ,比咗狗食.
這是我的印象.
自己平時都會分啲比狗仔.他們望住你食,你可以唔分享咩?

你個腦剩係得交配
通常都係無得交配既人先乜都會諗去交配
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞