趙善軒博士移民英國後,捕捉及意圖毒殺狐狸

406 回覆
29 Like 244 Dislike
啱呀,人都係動物
動物你有其他外來物種入咗佢地盤會點呢?
睇多啲動物紀錄片先講人道啦屌
老鼠係害蟲,狐狸係動物,又唔可以咁比較
啲人為屌而屌姐。

如果換轉係蛇係佢哋後花園,即使無毒,但生左十條八條喺度,你估佢哋捉唔捉?

慷他人之慨鍵盤戰士最叻
見到白兵就好安心
永遠係一副智障扮智者既氣息
無香港班大灣區人聽佢個 youtube channel
佢生活邊有咁他條
而家就笑柒班留港撚係大灣仔
咁多低能連登仔俾人帶風向
條友開口儒家埋口儒家,君子有惻隱之心,啲狐狸喺個花園生完bb就想搞到人地冚家剷,話佢偽善真係無錯。
呢條友真係好重網軍味
大驚小怪 識幾個鬼佬定期拎哂槍夜晚出去殺coyote添
老高都係中二9up下 佢呢啲真係會害死人
搵個籠誘捕再放生冇乜問題呀
但餵狐狸食朱古力就真係唔知得唔得
主要On9在佢公開講
英國佬更仆街既方法都有
但唔會周圍講咁on9
KOL真係唔係個個岩做
感覺佢之後就會拋書包講「乜乜乜乜主義」嚟標籤攻擊佢嘅人

用籠誘捕無傷害性無所謂,但餵朱古力嗰下真係做多咗,雖然我都認為動物食少少朱古力唔會有大問題,但動機完全唔知做乜鳩,咪畀人覺得佢玩鳩隻狐狸。
朱古力 對狗隻/其他動物 有害係基本上常識嚟。一個普通人唔使高學歷都知道。

你捉到隻狐狸就當你諗住放生佢,但係放生之前想俾啲嘢食佢,當你諗起頭先嗰個常識時,而你又唔知會唔會對狐狸有害時(就當你唔知唔識對狐狸有冇害),照計你都會揀其他嘢食啦,況且你間屋咁多嘢食,偏唔揀走去揀朱古力? 咁擺明整蠱人哋者

跟住佢話唔知道 朱古力 對動物可能有害
一係就扮嘢唔識掩飾特登整蠱狐狸心態
一係就真係冇常識

跟住佢係博士
真。明燈
吓 條肥豬都叫正常?你無嘢呀嘩?
開patreon佢就識
班金魚記憶傻閪係咁
你屋企中門大開嘅?
冇聽過狐狸唔可以食朱古力有幾出奇
再者佢都道左歉
咁小事都要放大黎講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞