趙善軒博士移民英國後,捕捉及意圖毒殺狐狸

406 回覆
29 Like 244 Dislike
佢絕對係大仆街
佢係放籠唔係捕獸器,佢開live有講用捕獸器係犯法。
劉正又執到金咁係咁攻擊
x 異工:唔得呀,我認為佢拆散人哋家庭,啲狐狸好慘,我要發嬲,要舉報佢 etc
趙博、于飛都離開咗香港有新生活
佢偶像碌撚都走埋
無用架

我親眼見隻狐狸可以一野跳高過人既牆爬埋上去又或者日夜挖個窿出來過黎,本地人都話正常,只可以做盡 council 指引再搵佢地處理,然後等十世都無人覆你只可以自己處理

然後自己用最人道既方式處理就會有一堆住係香港既狐異工出黎嘈
咁撚少事,英國政府唔會理,人地周圍都係呢d動物
熱狗又出黎搏咩?早d返歸抖下啦
唔好見人出名又出黎痴熱度
殺fox咪殺囉。咁撚小事
如果佢移民美國而大黑熊係佢花園出現會點
近排轉咗做偽科學系列,睇過幾本濕鳩書就覺得自己勁過醫生,變埋香港版老高
收咗錢又要開工
暨南大學博士

姓趙又成撚日自稱做博士既人一個叫趙家賢
另一個就係呢條廢柴
磅數習性完全唔同都有可比性?
咁班熱狗有冇追擊藍屍五毛架?
係住係香港連狐狸都未撚見過,又唔知係乜嘅狐異工
喺英國人地做乜關佢閪事咩,十萬八千里遠
打獵都唔知係幾高貴嘅活動
有無聽過 Balmoral Test? 打獵打得唔好都唔駛旨意同啲皇親國戚來往
戇鳩,同動物和平共處。
咁啲老鼠害蟲入咗你屋企又由佢,人都係動物,有個三唔識七嘅人入咗你屋企又和平共處。
共平共處嘛,同隻熊講
同係香港話唔理馬騮就無事嘅仆街一樣
有一類人雖無過犯面目可憎
上面3個我覺得有2個都係
島國(英國 / 日本)mind your own business 文化真係博大精心

人地依家又唔係殘殺隻狐狸,關你閪事咩
講咩朱古力果啲更加 on9,有無養過狗呀,狗都唔會食一塊朱古力就七孔流血果隻啦大佬,係就係對心臟唔好,但食咗一兩舊朱古力隻狗肯定十幾年後仲喺道,咁就叫毒殺,咪玩啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞