趙善軒博士移民英國後,捕捉及意圖毒殺狐狸

406 回覆
29 Like 244 Dislike
坦白講狐狸同raccoon唔同

最緊要係本身唔會帶來疾病,同埋住郊區少少嘅地方根本就係動物同人共存,小動物走入畀花園如果冇對間屋造成大破壞或攻擊人類都要趕人走佢根本唔適合住喺郊區

佢呢啲支那人行為留返喺大灣區好過啦

我後院經常有動物我都唔撚會理佢,佢哋最多咪摷垃圾桶,但係呢個係我責任我應該鎖得好唔好畀佢哋有機會

呢啲先係大自然人類同動物共存
連登仔cctoy19年先睇新聞識條鐵咩

一早講過趙家賢區諾軒沈旭暉劉細良呢啲有問題又比人話係熱狗

結果而家出曬事成班友扮自己一早已經知睇透世事咁

成日捉鬼結果自己最崇拜嗰班泛民就係鬼
咩呀

係有人屌佢叫佢返大灣區先喎
報警囉,傻西,講到你好似有曬證據咁
美國啲左膠有無邀請啲黑鬼做佢地鄰居呀
咁住開同新移民又唔同嘅,初嚟埗到要啲時間適應都正常

捉完之後又返嚟,捉完之後又返嚟
慢慢發覺我唔搞佢,佢又唔會搞我
入咗花園又冇咩大影響,之後就唔捉㗎啦

同埋唔係人人接受到,冇話一定要共存先係啱
總之唔係殺咗佢,捉咗放生我覺得冇咩嘢姐
標題黨
黎同住左起度都幾唔同下
偶爾黎作客幫佢地執下屎都話冇乜野
住埋,啲狐bb仲會搞佢間屋就係另一回事
唔知佢有冇小朋友
有既會更加避忌
一黎VIEW數唔夠人多
二黎狙擊主流論述陣型係呢班LOSER嘅天性
孔子學院老師
趙博士問足大英祖國建議先活捉幼崽餵朱古力
佢自己仲早過大灣輝去大灣區發展喎

仲敢笑鳩人?
睇youtube聽講話喺佢花園掘咗個窿
佢話佢兩個女細,驚會攻勢佢啲女
話捉咗佢再放生
英國人同時都鍾意打獵同食野味
見到佢個post 好多人衝出黎7
但我喺英國時成日殺屋企啲蜘蛛
一見白兵,老師也移民就知咩事
你睇樓上有人post截圖
佢一還擊就叫人做大灣區人幾撚囂張
仲有人聽呢件垃圾真係奇
向支國奶左好多年,一早支化
食2019血,食得最深
一早知佢係狗
擺明大外宣又想搞鳩人
怕執屍,我剩係夠膽用吸塵機吸走佢哋

不過窗外嘅由得佢,真係防到蚊蟲入屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞