趙善軒博士移民英國後,捕捉及意圖毒殺狐狸

406 回覆
29 Like 244 Dislike
摺埋喇傻鳩
為班傻西kol 屈人熱狗都唔知為乜
你而家係咪好撚驚呢?語無倫次咁
為咗避狐狸住買apartment咁on9?除非你做London 啦,其他地方嘅Apartment都係唔保值。
仲有人地養猫養鴨緊係要大屋有花園啦,保護野獸攻擊自己寵物係主人責任。
算啦 上面條友為撐而撐屈人熱狗
根本趙乜鳩fans黎

笑到我呀
明明係你語無倫次先
我見坐緊車咩同你玩下
不過我就落車
你慢慢自hi 慢慢自己同自己交配喇
即係你覺得佢有問題啦
岩啦
你咪就係死熱狗冚家剷lor
香港老師也移民都變成熱狗
驚撚左啦走住屌無撚用
咁都叫上綱上線
餵朱古力=》存心害佢
=〉弱智,侮辱博士個名
都係一個step
趙善軒可能真係係英國做緊間諜
驚左?
係呀我好撚驚呀
你開唔開心呀??
嗰邊咁多狐狸邊捉得晒
我只係比個提議搬去apartment
港豬又要地方大又要就晒佢地根本冇可能
同埋咁問下當地人餵朱古力比狐狸食得唔得?
連登仔呢d對人唔對事
抵你班弱智成日捧d人出來玩鳩自己
https://www.rbkc.gov.uk/environment/environmental-health/urban-foxes
英政府有指引,唔識可以搵pest control company 去做依d錢唔慳得,英國人唔會表面話你柒,背後笑就另計
篤灰個個香港老師也移民?
又話去又要返黎
十足十淫婦又要貞節牌坊又要驚又柒
班人無腦無人性
為左所謂黃咩屎都講得出口
尋日隔離個post仲怪台灣人為立場屌王喜
知唔知咩叫就落車係點解?
我屋企後院長期有一隻

餵朱古力唔啱呀。
我一開始嘅回覆都係表示明白點解啲人憎狐狸講真我唔覺趙善軒想毒死狐狸,因為洗乜佢落手,通知機構有人幫手處理啦。

同埋關乜港猪事,當地人一樣係想住大屋,養寵物冇賊冇野獸。
係花園仲會放野殺蝸牛添,咪又係命。
算啦,預咗你唔認,又要驚又要威,你今日最柒
你死喇, 連登仔會話你有心慢性毒殺啲狗
哦,嗯
廢物,你大敗
$22屈人熱狗都多啦

今次到佢畀趙高啲fans話$22係熱狗

19年忽然"醒覺"弱智黃絲屈人熱屈不到爛曬

上次嗰英國民主論壇,周小龍先鬧鄭文傑、劉祖迪係熱狗

成班弱智黃絲乜撚都熱狗

香港老師22蚊又係熱狗,鄭文傑又係熱狗,劉祖迪又係熱狗,白兵又係熱狗

乜撚都係熱狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞