趙善軒博士移民英國後,捕捉及意圖毒殺狐狸

406 回覆
29 Like 244 Dislike
試下喺係花園嗰度出現,破壞晒你種嘅農作物
咬你啲嘢
睇下仲會唔會咁口響?
嘩 如獲至寶 大新聞
咁世柒喺時事台不嬲係畀人屌多個讚,來來去去得幾個AC幫佢互含啫
當佢喺你後欄起個竇你就知有幾煩, 除咗陣味好難頂之外, 如果你有小朋友喺後花園玩, 好容易會畀狐狸帶嚟嘅蝨咬, 夜晚回你打交易好鬼嘈, 亦好多時候會咬爛你後欄嘅植物同其它物品, 未試過, 梗係覺得冇問題。如果你屋企養狗, 隨時惹埋你隻狗都唔奇。
搵pest control 專業人士攪掂佢啦,一千幾百鎊又唔係多,好過賴完野被鄰居投訴仲大鑊
我估趙姓KOL應該係揾Fox control, 個籠應該係佢哋比佢放响後花園。
你講既應該係松鼠唔係狐狸
啲本土紅松鼠太渣,灰松鼠係搭船過黎
而家得scotland有紅松鼠
佢老婆係XX車?
養狗養貓都會,你會唔會咁樣殺屋企隻寵物
香港人幾時變到咁冷血
無人事話會殺狐狸, 你見過英國個捉狐狸籠未? 捉完會去第二區放生。 狐狸唔係寵物, 你以為隻隻有無個樣好可愛嘅都可以養㗎? 狐狸尿陣味勁過你隻貓狗十幾廿倍, 請問你有冇聞過呢?
佢咨詢左當地相關組織先放籠
佢咨詢左當地相關組織先放向井朱古力波?
無計
一隻狐狸生六隻
仲要唔怕人
當佢屋企係自己屋企
殺香港野豬
殺英國狐狸
白兵係ON9,但今次點都SPIN唔走趙善軒殺動物下嘩
人地拎BC咖傻鳩
同埋英國政府邊好似係隻傻鳩咁得閒
咪諗到自己咁重要喇傻仔
隻野死左?
白兵已經夠戇鳩,激進撚(只限口頭),人哋個籠係政府買。朱古力毒殺,然後自己影自己毒殺孤狸??

何況食少少朱古力就死咩,無限上綱,咁請人食糖都可以糖尿添,請人食餐飯都隨時食物敏感。
立場行先嘛
如果係佢地既敵人比糖佢地食
佢地實會咁講
邊個拎bc?
呢度有幾多人連真狐狸都未見過.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞