[2023 #26]連登巴膠持續關注241X客量暨恥笑厹九十大壽縮水對比色美學專區

1002 回覆
7 Like 5 Dislike
到時全部E線又半日兜東涌北
鐵路為骨幹規劃
18R好似有龍和道起
有唔少天龍人有八達通 不過好耐冇過嚟 所以好多失效
兜入去嗰個嘅問題。將軍澳同天水圍已經算四通八達,唔係啟德噉。新市鎮設計就係闊路圍住大屋邨同車站,有得入條掘頭路而唔係做咗屋邨通道已經畀多咗。就算通都只會係左入左出,唔會整咁多十字路口,噉都係要迴旋調頭。
現階段東涌北中間已經係條大路,仲點解要為短期駁埋海邊做車路?係都留返畀海濱長廊。東涌西本來東涌灣會填海,唔填咪得逸東。

又冇proofread
電子QR Code本身都難處理突一大浸嘅人流
淨係有啲人部機mon貼反光/慳電到個mon唔夠光 已經即時卡住咗喺度
多幾十個係咁已經碌柒
有時用紙係唔環保,但係最方便可靠,最多整serial no. 做防偽
或者登記八達通no.,門口整個讀卡器check
241X對青衣居民午好事喎
咁可以242X/241X改經佐敦道上海街眾坊街柯士甸道彌敦道廣東道西九站柯士甸道至九龍站。41A/42A改經加士居道,紅道至漆南理大紅站下路至九碼。44/43C拉去何文田兜愛民。
其實以今日場地情況,近住canteen同塗鴉牆嗰兩撻地係長期冇人,啲人係迫晒喺中央堆game booth/鳩烏/上車影相 度排隊。 咁其實乾脆取消ticket呢樣嘢都得,但係開放時間要拉返長,唔好再俾人上車拆車、game booth嘅數量要增加(2013 BCOY除咗鳩巴自己班冷氣軍師之外仲有大量外界團體/巴膠組織一齊擺booth,今次冇晒變相少咗一半booth,再加埋開放時間短咗半,唔閪冧就奇)、擺位再諗過都應該搞得掂。啲人嗱嗱聲搞掂佢啲需要就會走

仲有今次90R個上客擺喺天台完全唔知做乜柒,白白嘥咗啲位(雖然本身就嘥咗好撚柒鳩多位)之餘,仲因為地下上3樓、3樓上天台都變咗單線雙程,搞到上落廠都好撚柒慢

好心班人咁撚蠢就照抄2013個layout咪算
結果全日最過癮就係喺留言板度寫野 其他全部排到on99
一點半去到車廠開始排
排入去 上天台 排舊車 影完已經大把人
之後排完司機位影相已經大部份都截龍

想睇有乜賣都冇心機同時間
唯一係散場90R好似參觀車廠半個圈咁
行落去搭49X 281A就蝕咗
仲要條線唔係直出
反對241X係無咗一條線行長沙灣道迫晒去車疏嘅45號線
到底有乜一定要果度買
限量版?
可以加密45
吓,原來有Event公司跟㗎?

咁嗰間嘢都係自己摺埋佢算啦,呢單嘢完全係經驗不足+0應變力+準備不足 咁多樣嘢加埋嘅嘅終極屎片級教才嚟

定係嗰間嘢係咪淨係跟set場,佢個遺言板手工勁好
1:76 290 冷馬復古(四點左右賣曬)
1:110 兩隻復古色
幾架比亞迪(其實80m大把貨)
UNO系列(要排另外一條,我最後冇得訂
容生係齋托開聲講
今年似乎無請佢做活動顧問
講真 可以試吓星期六日 1920-2220開半個鐘一班 執下呢堆流水
應該B8全日拆條四美經沙市源禾再跟原線,另一條改河東特快,T270/271X全日改行佐敦道上海眾坊街柯士甸道,T270改行彌敦道南行,再跟296D至九龍站。270P/272X全日改去加士居紅站。270A/271B一幹後改去海庭果欄,270A改經源禾沙市大會堂,274全日,274P取消回程,73B拉上皇后山。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞