[2023 #26]連登巴膠持續關注241X客量暨恥笑厹九十大壽縮水對比色美學專區

1002 回覆
7 Like 5 Dislike
又開始關注青沙轉車站匯合設計(未有完工圖)
青沙管制區五月七日上午五時起實施「易通行」 https://www.info.gov.hk/gia/general/202304/26/P2023042600252.htm
https://gia.info.gov.hk/general/202304/26/P2023042600252_418106_1_1682506038415.pdf#page=2

邊個改呢啲圖?笑咗
呢條要JB咩?
唔係直接930C咁開?
中間個位可以用來泊巴士
你覺得得唔得丫
終於比坑口人恨到
當有人玩爛左規矩,後面就只會係無盡既jb輪迴

等睇呢條線最後做九龍價,連轉乘都玩爛埋
邊度
中西區目測正常
比老九投到留名睇平過171
98S
都就執, 仲數
佢呢度穿山鑽挖隧道中間隔開咗,又冇多條路。除咗偏移正線空出兩邊嘅話,唔會畀中間有右面出入口噉起,除非行政區調頭路起多條橋落嚟。
喺兩條長隧道之間就真係難啲畀入油,其他放寬油車係未入隧道。
唔會爛得過96
佢港島無駁腳,96依家做中間嗰程可以癲到減$19
98E佢有份既
港珠澳囉
仲駛問嘅
屎水有時會講
未開出,因上一程受阻而延遲
寶林少左快車 98S 搭
係私牌車嚟
北河街起載嗰班270B?
https://www.info.gov.hk/gia/general/202304/26/P2023042600220.htm

經考慮相關因素後,運輸署初步計劃繼續沿用現行的傳統車輛登記號碼格式,於「ZZ」系列的號碼分配完畢後,由「WA」系列開始,按反向字母系列順序重新分配已歸還予運輸署而未再分配予任何車輛使用的傳統車輛登記號碼;即先分配「WA」至「WZ」系列,然後「VA」至「VZ」系列,然後「UA」至「UZ」系列,如此類推。有關安排沿用現行的傳統車輛登記號碼格式,不涉及改動現行車輛登記號碼的組合格式,因此無須修訂相關法例,亦無須大幅更改電腦系統,避免對持份者造成影響。

到時車牌會返返去WA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞