[2023 #26]連登巴膠持續關注241X客量暨恥笑厹九十大壽縮水對比色美學專區

1002 回覆
7 Like 5 Dislike
948城巴車手
司機好想快 但盞盞都係紅燈🙈
chop到過隧前尾站
過隧前尾站比同事爬頭 龍頭鳳尾埋站
司機火都來一齊入隧道 貼尾 +1/3車身靠右
終於到高速你可以任飛啦(完)
A22最煩係孭住一堆獨市位
取消咗佢 搵現有嘅A車去補位又補唔掂

藍田站 觀塘道 九龍城 土瓜灣上路

A25做咗啟德同土瓜灣下路又做唔到上路
A26做咗藍田山安達臣又補唔到藍田站
A29西行觀塘道再加站 將軍澳肯定又反枱

都未計九龍城(轉車站)富豪東方酒店
哩個窿會得翻E23入大嶼山

其實城巴東九A車開咁多架
然後架架都同其他A車互相打曬交咁
A26/P同A29P A22同A29
一嘢咁多架一次過重新Plan過仲好啦
厲鬼城:想走冇咁易
n26/n29都係唔停歌和老街

跟n車收費表應該ok(啟業前$12,將軍澳前8.5
寧願啲新A車兜到鬼五馬六都唔改九龍三天王
你就知呢個組合係搵到錢

其他區點穿可以慢慢試
但你叫bravos要郁舊線佢就老蟹都唔制
港島A車
除咗北角兩個站同埋死咬住A12唔放嘅西環之外
其他基本上冇咩重疊
九龍A車重組嘅話有冇機會做到
N29全日服務正啊
城巴肯咁做仲好過開啲雞肋A車搶線

話曬N29入機場仲快過A22多多聲
因為當年聾混E31變E31唔入東涌北再開E32A係有加車
屎水要一車唔加咁做
城:我有車加比口岸唔好?

咁就N29加經厲鬼城再24小時服務取代E22 E22A
屎水下場發大財應該要等姐輪
bravos算死草,交換走線長短腳服務時間想盡可能載滿啲咁出入城,但佢根本就唔明ABCD餐係會嚇走啲生客又唔係快左呢下死連舊客都走埋
兩個禮拜後 ok la
姐輪散場車應該好過五月天
週末厚戇都做緊啦
幅圖有聲
想講頭先搭TE7277@160R去到紅橋跳車
到我係景峰買完老麥搭67X返到富泰又見返佢
分分鐘等到中九龍幹線開咗先有得郁
咁可以恢復城巴所有A線全日化+全部兜後勤區,E22A/C改名E29/C改行將藍中九幹西九公,再E29每日繁時單向改經寶豐康富至將廣,將站將中掉頭來回將藍,加經維修區E29C改去康城百勝角清半。A22/23交換總站走線,再縮A23去黃大仙。A29改行寶邑路將藍六幹西九公,再拆一半班次名A27跟E22X但兜麗港城,改欣偉勵轉入牛頭角道,改福淘街轉入觀塘道,雙向改經啟麗德中九幹西九公改名A26X。E22X/P/S合拼分拆E27/A/B/D/26/A/B/D,E27系跟A27至西九公,E26系跟E22P走線至大嶼山,再E27/26跟E21時間大嶼山走線,E27A/E26A跟E21A時間大嶼山走線,E27B/E26B跟E21B時間大嶼山走線,E27D/E26D跟E21時間大嶼山走線。E22縮至慈北竹園。
但E36A太疏,應改朗屏站經逆走朗屏北元工橫州朗屏邨至原線。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞