[2023 #26]連登巴膠持續關注241X客量暨恥笑厹九十大壽縮水對比色美學專區

1002 回覆
7 Like 5 Dislike
支持正視聽

多名委員要求運輸署及巴士公司增設一條大埔往來港島區的恆常深宵過海巴士路線。城巴有限公司表示歡迎 N307 號線恆常化的建議,亦期望有關建議盡快落實。九巴對題述建議持開放態度,亦願意考慮延伸 N373 號線 (即北區往來港島區的深宵過海巴士路線 )的路線至大埔,以服務大埔區的居民。 運輸署表示理解委員的訴求,亦 正與巴士公司積極籌劃有關服務,期望在短期內向委員會提交詳細建議方案。
屎水唔洗問的
因為屎水大哂
再嘈出單層
懷疑你見到嘅係8203 8204
過哂非專啦
有班就自創terms, 有班就屌人自創terms, 講真花名係靠人傳人同要make sense

架啪啪車就緊係啪得勁先個個都知

一定要死跟一套, 屌鳩假特快, 收費問題, 就好似觸犯倒佢紅線咁
下繁同277P前後腳果班277X都係一齊出11300,果班277X去到九龍灣實係企人
見過出E5T 未到九龍灣已經頂閘
即班74D
九龍都載咗30魚返大埔
屌你老母,坐11X行啟福道天橋個背囊拋咗落地
咪一樣係
例如E235系咪變左咩微波爐

有tongs 既地方就有自創用語
一定要死跟一套, 屌鳩假特快, 收費問題, 就好似觸犯倒佢紅線咁

呢段真係tongs
正常人搭車除左屌又加價之外
都好小真係會理佢收緊咩價
咁起碼個樣真係似
正如國鐵車比人嗌飯煲
頭批E500比人嗌做鐵甲

有冇啲正常人或者正常鐵膠完全睇唔明而且解釋不能嘅terms, 例如謝短浩
屎水不嬲對PVR應緊手既就鬆手,應鬆手就緊手
641 MAF 1730開唔到啟晴1845,都唔知屌左幾多年都唔加車做
Meanwhile 793/795X一掟就掟10架車落去但客量增長完全冚唔到
謝短浩究竟個名乜意思
我覺得總係會有, 不過我唔識日文就唔知喇

btw, 謝短浩係咩來
睇fb巴膠grp啲po應該係指短車
但係完全唔明個名同短車究竟有乜關係
https://evchk.fandom.com/zh/wiki/%E8%97%8D%E7%94%B0%E6%AD%A6#cite_note-85

因為其相關車款在九巴車隊編旳開頭為ATSE,巧合地與其好友兼仇家的名字—— Adrian Tse 相似

完全私人恩怨
MMC嚟㗎
E400
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞