[2023 #26]連登巴膠持續關注241X客量暨恥笑厹九十大壽縮水對比色美學專區

1002 回覆
7 Like 5 Dislike
lm
到底發生了什麼事
需求係強勁嘅
咁開790A 經將藍番將南
就算兜埋將南 40分鐘都夠係尖咀返到康城
地鐵唔快得好多 仲未計走咗架康城車要係月台等10分鐘
不過係觀感唔好囉
796P出左隧道兜左15分鐘都係返去原位
第一代機場龍躉下層得12 個位
星期六地盤都開工
屌你屎水e23 4x分鐘一班

E車唔撚做呀
唔係19個?
plan 嗰個人係咪唔知263 個站係假雙坑

Btw 沙田站仲有位咩 用埋86s 個位?

補返圖
接駁綫係噉
未拆行李架前得12 個
成壇嘢極度業餘

入場同散場啲人流控制都係好撚災難
入場嗰度沙田站人手過剩,但場外入場人手同指示超級不足,條人龍完全係自由發揮,除咗喺唔係隊尾嘅地方有個BSW舉住塊A3size嘅“隊尾”之外係完全冇人理,兜完一大輪先知中門大開任人入,咁屌你啦,你部90R好似以前咁上埋3樓咪唔洗煩呢啲問題囉,個3樓仲可以照常運作添呀

場入面啲Booth同車嘅擺位明顯冇撚用過腦,啲booth同車各自堆埋一舊,結果啲queue都撈埋一舊,但近斜路嗰邊各有一大撻地唔知做乜柒

散場嗰陣班保安鳩推條封鎖線
結果漏咗一堆買完模型嘅巴膠喺封鎖線入面
然後又成堆紅色衫喺封鎖線入面同嗰幾部車影相
成件事核突到仆街,有冇用過腦嫁
本身要抽+300分換已經on9
最後啲人唔夠分太少人換,驚個場人影都冇隻,就俾人400分換
去到入口show一show個code就入得,我都幾肯定超過一萬人嘅接待上限,咪搞到啲booth排成幾個鐘
我三點入到去影咗中間嗰幾部車
1520開始排買車,1640揀好車,1808先比完錢,食蕉已經推條封鎖線,4961+青BB只可以遠影
本身估厹啲作風都預咗要排隊,不過估唔到排到黐L線
兩架主角拎去做90R唔去做展覽已經夠哂黑人問號
架8693上晝玩放題仲要壞鳩埋
https://www.hkitalk.net/HKiTalk2/thread-2167784-1-1.html
九巴 90 週年嘉年華 留言板精選留言
星期六寫字樓放工時間
駁鐵獨市(mega box)
mega box接駁車要等20min以上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞