[2023 #26]連登巴膠持續關注241X客量暨恥笑厹九十大壽縮水對比色美學專區

1002 回覆
7 Like 5 Dislike
679都無得行電車路
個個搭哂673啦
但978系去程唔經電車路
同埋停完海富就可以直飛西隧
上環碌電車去天后係重口味, 但如果要停站就比轉出轉入好
話唔定下年聖經

北交比人話老作故仔
不嬲有名你叫<不拘屎水意淫組>

屎水所作所為,不拘大細,皆可意淫
日本唔係無巴膠,不過當地算係好小眾,所以就算癲起上黎都好難令人注意到佢地
日本鐵膠仲痴線過香港巴膠喎
江之電人阻單野
又搶軌北資源
屌你老母死撚開啦阻撚住曬影唔撚到呀
something like that
行百和路咪又係屌粉南搶晒啲線
其實我又覺得673A 又真係無咩必要

反而要開可以拎978 去改
朝早10點後班次改行窮隧直出銅記灣仔仲好
感覺上冇乜分別喎
腥港tongs第一時間衝上上層車頭日本tongs就攪到第一卡零零舍舍迫爆曬
佢哋入路軌影相腥港tongs咪又係衝出馬路影
唯一唔同咪少咗支長棍去對住個speaker錄announcement
另外仲有啲車last day 係度屌客 屌公司 vs 巴膠又係屌客屌卡佬唔比佢影
但日本鐵膠人數多好撚多

不過長棍對住speaker 真係無咩... 佢地平時錄廣播點錄
或者北區跟673
港島603A
N373開全通霄仲要唔停大埔
978同673對比大埔得條307
仲要停得老銅邊位
應該678轉城巴獨營,307P/907D轉九巴獨營改再673A/678改由大欖隧至華明跟978,673A/P再跟960C來回灣銅北炮飛中上環,978系去程改經永和電車路紅棉路,回程改經港灣金鐘西紅棉至中上環,673A不入粉北。
刷飛行里數
E11往機場 冇行李架普車
E11B往東涌 68XX
咩概念
可能11B架車響A車交黎或者行完要交返去GTC呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞