係某法國餐廳做緊,發覺香港男仔真係好慘

344 回覆
2677 Like 20 Dislike
邊間呀? 想同女友去食
樓主我想問去呢d地方有咩要注意 有咩做左會好失禮 同埋點餐要用咩文

利申 窮毒 成世仔都未去過呢d地方 遲d想試下

講野太大聲
注意下啲刀叉既擺位 食前菜用放最出size細啲個對刀叉,大啲個對係食main
至於落單侍應通常英文問你
但其實你廣東話答佢都ok
或者直接叫佢推介
但係其實個女仔係咪多少對佢有d好感,話曬生日都唔同大班朋友慶祝反而同個男仔食飯

呃like 用姐 ig張相都唔會同兵合照啦

唔開名喇

扮咩魚蝦蟹吖,唔開名好有神秘感好威威豬呀傻閪,
你估你做Pierre / 8½ Otto e Mezzo Bombana 咩,就算真係, 你咪又係一個最底層既waitress

何況成個銅鑼灣揾間同中環區有接近水平既都冇,慳啲啦你...垃圾

定係你上網鳩吹咖咋?唔開名 ,你唔係以為有人會去捕你吖嘛?低下層睇得自己咁高?

你又邊位呀屌你老母
你老母做雞養大你係度扮上流人士

死毒撚躝返去你個狗窿吠

做乜撚野 唔開名好似殺你全家咁
定係你試過咁樣驚樓主講嗰個係你
你連人地嘅對話你都聽到?

行埋去斟水,上菜,收野總會聽到啲
條仔真係可憐人必有可恨之處
老母養佢咁撚大為條女做狗 抵撚死 食撚屎啦
好聽就兵唔好聽狗都不如

唔開名喇

扮咩魚蝦蟹吖,唔開名好有神秘感好威威豬呀傻閪,
你估你做Pierre / 8½ Otto e Mezzo Bombana 咩,就算真係, 你咪又係一個最底層既waitress

何況成個銅鑼灣揾間同中環區有接近水平既都冇,慳啲啦你...垃圾

定係你上網鳩吹咖咋?唔開名 ,你唔係以為有人會去捕你吖嘛?低下層睇得自己咁高?

你又邊位呀屌你老母
你老母做雞養大你係度扮上流人士

佢咪d兵囉
香港男人 = 印度女人
個男請老豆老母食飯都唔知有無試過咁貴
走去用二千幾請人食飯
何必呢

他也做兵 我也做兵
找到幸福幾多
他拼命追 我拼命追
追到又如何
屌 之前有次落cup 同個frd 之後識左3條女1條仔 一齊玩 之後叫酒飲 點撚知我個frd話男仔出啦 當時又唔好意思屌9佢

做撚壞曬個市
個男請老豆老母食飯都唔知有無試過咁貴
走去用二千幾請人食飯

咪撚臭係
抵佢做兵啦
老母養到你咁大走去做狗
自己唔要尊嚴邊個幫到你
香港就係太多垃圾男仔
留明聽故

樓主仲有無多d case 呀

好多女仔影相多過食
每黎一道菜影十幾廿萬張相
再叫條仔幫佢影
拎住碟野食影九百幾個角度
次次都搞到啲野凍哂先食
條女未食掛住影個陣條仔又唔敢食
屌 之前有次落cup 同個frd 之後識左3條女1條仔 一齊玩 之後叫酒飲 點撚知我個frd話男仔出啦 當時又唔好意思屌9佢

做撚壞曬個市

Cup
屌你小學生?
以前做侍應仲見好多正常男仔有件肥西/豬西女朋友
中環果間吖麻. 信唔信我爆你
樓主我想問去呢d地方有咩要注意 有咩做左會好失禮 同埋點餐要用咩文

講野太大聲
注意下啲刀叉既擺位 食前菜用放最出size細啲個對刀叉,大啲個對係食main
或者直接叫佢推介

認真問700蚊已經咁講究?
香港食fine dinning唔係都成1500一位先落得樓咩?
留明聽故

樓主仲有無多d case 呀

好多女仔影相多過食
每黎一道菜影十幾廿萬張相
再叫條仔幫佢影
拎住碟野食影九百幾個角度
次次都搞到啲野凍哂先食
條女未食掛住影個陣條仔又唔敢食

至撚憎呢d,多數預到d係咁影嘅我一定叉亂d野開餐
btw 樓主間嘢係邊
男朋友就生日 想請佢食西餐
有得影埋相好似幾有feel

係銅鑼灣 野食質素係幾好
環境好靜

我以為推架車切扒比你果間添.

講野太大聲
或者直接叫佢推介

認真問700蚊已經咁講究?
香港食fine dinning唔係都成1500一位先落得樓咩?

平有平食 貴有貴食既
當然有千幾二千一個set既
但好多800-1000一個set既餐廳都唔錯架
以前做侍應仲見好多正常男仔有件肥西/豬西女朋友

啲男仔樣仲要唔差

樓主點睇Wooloomooloo Prime黎間?
啲野質素得唔得? 因為好貴
純粹睇到維港景,可以加「Happy Birthday」同生日主角名字
一樣有免費即影即有相,幾浪漫
睇open rice好多打手,諗緊剩食景不如直接訂酒店
做男人做到咁有咩意思
孝順下屋企人好撚過啦
樣衰就揾番件差唔多嘅 自認靚仔就揾番女神囉
好過比人撚狗咁撚
何必要委屈自已
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞