係某法國餐廳做緊,發覺香港男仔真係好慘

344 回覆
2677 Like 20 Dislike
今日我生日,男朋友帶左我去銅鑼灣某法國餐廳食。原本應該好開心,不過我發覺餐廳有個侍應成日望住我又偷聽我同男朋友講野,成個變態咁,即刻食到冇晒mood 男朋友仲要傻下傻下咩都唔知,真係覺得佢好蠢 做男朋友都保護唔到我,由得個變態視姦我,我即刻唔理男朋友,影相都同佢分得開一開

利伸 膠
仲有無犯賤兵仔故事
女神係雞係公廁是常識
但係其實個女仔係咪多少對佢有d好感,話曬生日都唔同大班朋友慶祝反而同個男仔食飯

我覺得唔係正日
應該只係兵仔想請佢食生日飯

正日可能留返比條仔/大將軍包全日呢
二等兵咪早幾日食餐貴飯咪算囉

巴打係咪好有錢
我幫人補習唔收錢唔想take學生advantage(前提佢有心有需要)
RA+零用錢已經夠自己食好西,唔想應酬人而使錢

仲以為第二日係同一條女但同第二條仔黎食
抵啦 做兵既男人好撚廢尻
態度真的好重要
有幾慘?
做兵都抵撚死
搞到個個豬閪以為自己係女神
試過同ex食呢啲餐廳,最後埋單佢先話冇錢 仆你個街
利申:18歲絲

唔係掛
間野佢提議食架?

係啊屌佢老母 個陣仲係中學生 本身都係aa開,點知跣我鑊甘

咁埋單個陣你俾哂?
真心想跣你咼

仲要唔止一次係咁 仲有一次我俾錢叫佢去埋,找左啲錢佢自己袋埋

你真係賤過雞
臭閪同狗,兩邊都垃圾
無狗公就無娘娘,供求問題
呢啲高級餐廳多唔多hehe光顧
會唔會有奇異眼光

會有hehe幫襯
冇乜野 全部西裝骨骨好斯文
如果平時個場入面有後生仔個樣似17-18歲入嚟食嘢會唔會俾人白眼睇唔起?
定係人地見你有錢黎得起呢啲地方食飯反而會覺得都有返咁上下錢同家底?

香港地其實一街都有錢人
見過一個同深水埗毒撚冇大分別既毒撚
腳踏yeezy手帶地通拿
係呢d地方食個lunch都開枝4000蚊香檳

唔睇全身行頭講真你唔會留意到佢
望落只係一個22-26歲咁上下既高瘦毒撚

咁有錢但係打扮咁普通 曬咗
有時同朋友出去高級地方有靚景睇嘅地方飲酒
去到成場入面我地最細個
其他人起碼個個大我地6-10年好多都係有錢仔/女或者放工
好想知究竟人地會點諗我地 細路仔扮大人定係覺得我地識嘆世界有錢享受

會覺得你地係富二代
今日我生日,男朋友帶左我去銅鑼灣某法國餐廳食。原本應該好開心,不過我發覺餐廳有個侍應成日望住我又偷聽我同男朋友講野,成個變態咁,即刻食到冇晒mood 男朋友仲要傻下傻下咩都唔知,真係覺得佢好蠢 做男朋友都保護唔到我,由得個變態視姦我,我即刻唔理男朋友,影相都同佢分得開一開

利伸 膠

真相
仲有無犯賤兵仔故事

有次有一對男女8點半上黎食飯
咁你知fine dining起碼食兩粒鐘
隻兵竟然買左十點既戲飛
結果9點半叫我地一次過起哂appetiser sorbet同main
條女塊面黑到
仲係咁屌個男仔拎左飛未 識唔識買飛買到咁撚趕
最後梗係條仔埋單 仲要係咁氹條女

利申 女中上樣
男肥仔四眼
追女仔真係好撚大投資,仲要高風險
我屌你老母

有次又係食完差唔多成千蚊埋單
佢食得開心架,個甜品又係佢飛佛
當然唔少得有禮物俾佢啦 返到去仲係FB打大一段文字
好撚驚喜好撚開心乜乜柒柒

之後咪whatspp我: 大家好朋友
仲有無犯賤兵仔故事

有次有一對男女8點半上黎食飯
咁你知fine dining起碼食兩粒鐘
隻兵竟然買左十點既戲飛
結果9點半叫我地一次過起哂appetiser sorbet同main
條女塊面黑到
仲係咁屌個男仔拎左飛未 識唔識買飛買到咁撚趕
最後梗係條仔埋單 仲要係咁氹條女

利申 女中上樣
男肥仔四眼

智障仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞