係某法國餐廳做緊,發覺香港男仔真係好慘

344 回覆
2677 Like 20 Dislike

樓主點睇Wooloomooloo Prime黎間?
啲野質素得唔得? 因為好貴
純粹睇到維港景,可以加「Happy Birthday」同生日主角名字
一樣有免費即影即有相,幾浪漫
睇open rice好多打手,諗緊剩食景不如直接訂酒店

我未食過 唔知質素好唔好
Openrice真係不能盡信
另外如果酒店想睇景,Tosca真係世界級靚
不過人均1500左右
樓主我想問去呢d地方有咩要注意 有咩做左會好失禮 同埋點餐要用咩文

利申 窮毒 成世仔都未去過呢d地方 遲d想試下

講野太大聲
注意下啲刀叉既擺位 食前菜用放最出size細啲個對刀叉,大啲個對係食main
至於落單侍應通常英文問你
但其實你廣東話答佢都ok
或者直接叫佢推介

認真問700蚊已經咁講究?
香港食fine dinning唔係都成1500一位先落得樓咩?

平有平食 貴有貴食既
當然有千幾二千一個set既
但好多800-1000一個set既餐廳都唔錯架

再認真問有無呢個價位既餐廳推介?
因為喺外國住 每次聽朋友講香港食fine dinning好貴今日先知原來一直都食貴左
痴線 條女冧你既食吉野家AA制都得啦 d人傻仔到被人搵笨

樓主點睇Wooloomooloo Prime黎間?
啲野質素得唔得? 因為好貴
純粹睇到維港景,可以加「Happy Birthday」同生日主角名字
一樣有免費即影即有相,幾浪漫
睇open rice好多打手,諗緊剩食景不如直接訂酒店

野食唔得,始終cover多難keep水準
酒水質素同價錢唔合比例
自己帶去好過
臭閪
以前做侍應仲見好多正常男仔有件肥西/豬西女朋友

啲男仔樣仲要唔差

係啊
所以有時諗自己冇女除咗我毒之外
可能係我食得唔夠濫
樓主我想問去呢d地方有咩要注意 有咩做左會好失禮 同埋點餐要用咩文

講野太大聲
注意下啲刀叉既擺位 食前菜用放最出size細啲個對刀叉,大啲個對係食main
或者直接叫佢推介

香港食fine dinning唔係都成1500一位先落得樓咩?

平有平食 貴有貴食既

因為喺外國住 每次聽朋友講香港食fine dinning好貴今日先知原來一直都食貴左

我響聖彼得堡的五星酒店間天檯餐廳,食到飽先每人$210,你話香港物價幾高喇
痴線 條女冧你既食吉野家AA制都得啦 d人傻仔到被人搵笨

d毒撚唔想接受現實 (木門對木門,竹門對竹門)
個樣柒,又唔talk得就摺埋算啦
係都要揀一d唔屬於你既野
一係有志氣就第時搵多d錢,等d雞自己衝埋黎
一係就搵d條件同自己差唔多既女仔啦,又唔洗on99食餐咁貴,呢d女你請佢食譚仔夠晒啦
一係就孤獨終老

講野太大聲
或者直接叫佢推介

平有平食 貴有貴食既

LaReve, Vea, E Molto Bruno都係咁上下價位
係好廢唔係好慘,就係呢班人搞到D女咁有market

講野太大聲
或者直接叫佢推介

平有平食 貴有貴食既

我響聖彼得堡的五星酒店間天檯餐廳,食到飽先每人$210,你話香港物價幾高喇

HKD?又平得過撚哂份喎

講野太大聲
或者直接叫佢推介

平有平食 貴有貴食既

LaReve, Vea, E Molto Bruno都係咁上下價位

如果食量算大嘅話係咪寧願去酒店食自助餐仲好
有冇人叫good job steak

好近期既事
對住港女講gentlemen/感動依招根本行唔通 最多咪比個將軍你做
醒下啦港男 咪咁低賤好唔好

要搭好舊既電梯上去?
Ex請過我食生日飯 埋單好似1600
『真係鍾意你嘅, 含住你條撚都會大叫おいしい』
話唔定條仔之後同條女去九龍塘呢
做男人就要有尊嚴
對女人又送禮又食貴野
人地唔鐘意你就唔鐘意你
你銀字就洗左
條女又得唔到 仲要waiters都笑你
所以真係用錢自我增值係最好
人工高唔高
試過同ex食呢啲餐廳,最後埋單佢先話冇錢 仆你個街
利申:18歲絲

證明你唔值

咪戇鳩啦,依家係佢話要食呀,不嬲都AA架啦又唔撚係要佢請洗唔洗咁撚樣玩鳩我呀

最後點,有冇比返錢你
係咪因為咁分手

梗係冇啦 不過係我俾佢飛左 對唔住我真係好辣殺

女兵
以為係cafe de coral 點知係認真post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞