係某法國餐廳做緊,發覺香港男仔真係好慘

344 回覆
2677 Like 20 Dislike
識人之前用tinder同時吊緊兩個男仔(兩個都未係男朋友),一個外國既一個就香港既,香港果個次次同佢出街都洗成千幾二千銀同佢食野飲野去玩果d,食法國野高級日本野果d又收花(條仔都當左自己人地男朋友咁),另一個就間唔中黎香港幾日佢就會搵佢玩幾日,咁呢幾日個女仔就會無視香港果件,個外國仔返返去就會理返香港果個,拖左好幾個月同外國仔一齊左先飛左件香港仔 睇見都鄧香港果個慘 個女仔仲問我:唉呀我係咪好仆街啊?
香港果個成日打比個女仔,次次個女仔一見到係佢打黎仲要比我睇+反白眼
識我一個親戚
係加拿大讀完書時識左個男仔 做左男友A
之後個親戚返左黎做會計 而男友A仲留係外國深造
親戚識左佢同事 佢同事日久生情下變左做男友B
而兩位男友s一直都唔知對方的存在

男友B一直都瘋狂照顧我個親戚.. 親戚都好X enjoy
但我個親戚話最後都會選A 等佢返黎就同B分手
因為A有外國藉同埋好撚有米

我問佢一腳踏兩條船唔會唔安樂的咩..
佢仲屌我話佢有實力 先有得選的姐..
又係果句...良禽擇木.,....
識我一個親戚

真係好多呢d仆街
哇 好慘

好近期既事

好彩 嚇撚死

鵝肝幾好食
d女神咁嘅性格都有咁多仔埋身
做男人做到咁
食得咸魚抵得渴
追女仔真係好撚大投資,仲要高風險
我屌你老母

有次又係食完差唔多成千蚊埋單
佢食得開心架,個甜品又係佢飛佛
當然唔少得有禮物俾佢啦 返到去仲係FB打大一段文字
好撚驚喜好撚開心乜乜柒柒

之後咪whatspp我: 大家好朋友

麻煩驗驗腦
識我一個親戚

真係好多呢d仆街

比我一定告密
樓主做緊間餐廳仲請唔請part time
識人之前用tinder同時吊緊兩個男仔(兩個都未係男朋友),一個外國既一個就香港既,香港果個次次同佢出街都洗成千幾二千銀同佢食野飲野去玩果d,食法國野高級日本野果d又收花(條仔都當左自己人地男朋友咁),另一個就間唔中黎香港幾日佢就會搵佢玩幾日,咁呢幾日個女仔就會無視香港果件,個外國仔返返去就會理返香港果個,拖左好幾個月同外國仔一齊左先飛左件香港仔 睇見都鄧香港果個慘 個女仔仲問我:唉呀我係咪好仆街啊?

好撚仆街
以為得米點知得個吉
冇女又冇錢
痴線 條女冧你既食吉野家AA制都得啦 d人傻仔到被人搵笨

d毒撚唔想接受現實 (木門對木門,竹門對竹門)
個樣柒,又唔talk得就摺埋算啦
係都要揀一d唔屬於你既野
一係有志氣就第時搵多d錢,等d雞自己衝埋黎
一係就搵d條件同自己差唔多既女仔啦,又唔洗on99食餐咁貴,呢d女你請佢食譚仔夠晒啦
一係就孤獨終老

超級認同
根本班毒撚追求既係一啲唔屬於佢地既野
問心丫,有隻豬西對你大獻殷勤,你係咪就屌?
唔係既憑咩覺得啲正女要受你毒撚感動?
自己溝啲唔屬於自己既野衰左日日上連登叫春正垃圾
香港女仔真係好撚物質好閪
係香港做男異性戀者真係好慘

利申:hehe
話說我係某法國餐廳做緊part time
咁啲野食都幾貴下 一個人700左右
叫埋酒分分鐘過千
我返工得閒個陣最鐘意觀察啲客
做左一排
發現平日黎開既熟客都係中年夫婦或者廿尾三十頭既情侶
但如果有二十至二十五歲既男女出現...
十對有八對都係女神同兵
話說有一次有對年輕男女黎食飯
聽佢地傾計完全唔似情侶
成程個男仔勁殷勤
又問個女仔凍唔凍 啲野岩唔岩食
個晚個女仔生日 我地會送寫左Happy Birthday to xxx同一張即影即有俾返佢地
點知影個陣佢地坐到勁遠 中間好大條gap 個男仔又硬哂呔咁
最後埋單二千幾 男仔仲有送禮物俾個女仔
但換來既只係個女仔用好冷淡既語氣講「多謝你餐生日飯咼」
走個陣個女仔表情仲好似好嫌棄咁
哂咁多錢乜都得唔到
係香港做兵真係慘過做狗

明知做兵都衝埋去
慘條撚 就係呢班仔做爛哂個市先會咁
爭氣啲啦屌

條仔真係可憐人必有可恨之處
老母養佢咁撚大為條女做狗 抵撚死 食撚屎啦
好聽就兵唔好聽狗都不如

咪臭系!
做人做狗條路都係佢自己揀!
話說我係某法國餐廳做緊part time
咁啲野食都幾貴下 一個人700左右
叫埋酒分分鐘過千
我返工得閒個陣最鐘意觀察啲客
做左一排
發現平日黎開既熟客都係中年夫婦或者廿尾三十頭既情侶
但如果有二十至二十五歲既男女出現...
十對有八對都係女神同兵
話說有一次有對年輕男女黎食飯
聽佢地傾計完全唔似情侶
成程個男仔勁殷勤
又問個女仔凍唔凍 啲野岩唔岩食
個晚個女仔生日 我地會送寫左Happy Birthday to xxx同一張即影即有俾返佢地
點知影個陣佢地坐到勁遠 中間好大條gap 個男仔又硬哂呔咁
最後埋單二千幾 男仔仲有送禮物俾個女仔
但換來既只係個女仔用好冷淡既語氣講「多謝你餐生日飯咼」
走個陣個女仔表情仲好似好嫌棄咁
哂咁多錢乜都得唔到
係香港做兵真係慘過做狗

明知做兵都衝埋去

d女好精,會做d野令人覺得有機,例如吊兩條仔果位節日會寫張card呀生日訂個蛋糕慶祝下做下樣咁扮有心思,但其實張card print左一式兩份,男神就千字文,兵/後備就求其一兩句 蛋糕都係,男神就自己整/買個靚既,兵就求其ig shop搵間平既
sorry 睇錯係某法國餐廳做愛
識我一個親戚

真係好多呢d仆街

比我一定告密

我唔識佢地兩位
女仔真係一圈圈人。
20-26/27班女,無咩家底/ 事業,咪靠個樣出黎厄飲厄食囉。小弟行年30,識好多專業、未婚既女仔,你請佢食飯,佢又請返你,去旅行仲要問你要唔要禮物,你對人好,人對你好,咁先有朋友做。

做一個有價值既男人,D女人通常會自動搵你,
請埋你食飯都得。有價值既男人並唔係單從錢銀上,能力、學識、談吐、外貌。

女人緣呢家野真係貧者越貧,富者越富,
越少接觸女人,唔識同女人相處,係越無女人緣。

先唔好諗識一個女朋友啦,學識同女人做朋友先啦
試過同ex食呢啲餐廳,最後埋單佢先話冇錢 仆你個街
利申:18歲絲

唔係掛
間野佢提議食架?

係啊屌佢老母 個陣仲係中學生 本身都係aa開,點知跣我鑊甘

咁埋單個陣你俾哂?
真心想跣你咼

仲要唔止一次係咁 仲有一次我俾錢叫佢去埋,找左啲錢佢自己袋埋

你真係賤過雞

抵撚死啦呢啲女

叫男仔請又話我係雞,依家我請又話我係雞,毒撚真係好撚得人驚,總之身為女人就係原罪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞