係某法國餐廳做緊,發覺香港男仔真係好慘

344 回覆
2677 Like 20 Dislike
做法國餐廳要咩條件 想做
意大利菜 有無興趣😏
樓主,正確黎講

間法國餐廳係咪係天后個頭?
要搭LIFT上去的?
只係想問清楚影相個個環節,無意起底

係要搭lift架
btw 樓主間嘢係邊
男朋友就生日 想請佢食西餐
有得影埋相好似幾有feel

係銅鑼灣 野食質素係幾好
環境好靜

我又係pt 銅鑼灣 法國餐廳
d野食又係700左右
點解我咁好仔都無女
人如其名
Show Blocked User - buttface
樓主個間係咪樓上舖,好細間既?
樓主個間係咪樓上舖,好細間既?

Time square對面?如果係既..
我應該食過
點解我咁好仔都無女

好仔應該去CDC溝女,萬刀甲代言

為你做足一百分
落力為你好 得不到分數
btw唔識睇好多法文vocab,黎到係咪可以叫你地recommend
去親食好西都係捉個侍應黎推介

This同this la ching

我會講keyword大法,例如XXXX Salmon /w YYYYY就直接講salmon
不過遇到crem brulee呢種成個字都唔識讀既就只能避開

真係要讀點算好??
btw 樓主間嘢係邊
男朋友就生日 想請佢食西餐
有得影埋相好似幾有feel

係銅鑼灣 野食質素係幾好
環境好靜

我又係pt 銅鑼灣 法國餐廳
d野食又係700左右

勿相認
十六至二十五歲真係男人最黑暗嘅日子

唔關事,你無條件既三歲定八十都咁慘
聽過你呻過

利申 你同事

咁都有得相認
唔係做男仔慘
係做兵慘

最慘就係有錢都溝唔到淨係做到兵
花咁多錢喺條女身上正常女仔應該一早9衝

因為人地未玩夠呀,溝女,洗錢就緊架啦
但你除左錢就咩都咁做咩要揀你?貪你有錢既條女咪覺得自己cheap過雞
佢想結婚就唔會咁諗
女人,短期伴侶要夠靚仔夠魅力,因為代表佢地基因好而佢地唔洗洗錢都溝到女係因為精子先係佢地最大既優勢
長期伴侶姐係結婚對象,就一定要身家夠雄厚,唔止要有錢,仲要你肯洗錢同埋淨係洗錢係佢身上
女人general rule no.1就係佢地根本唔中意洗自己錢
已成功評分
不過香港食fine dinning都幾撚貴下,三四道菜已經700幾
前排係德國食個fine dinning tasting menu+wine都係600幾港紙,仲要普遍都呢個價錢,可能係我要既酒唔貴掛

香港租貴,你去消費有九成去左租金度
又一個臭雞既例子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞