係某法國餐廳做緊,發覺香港男仔真係好慘

344 回覆
2677 Like 20 Dislike
多唔多人一個人黎食,同埋你地會唔會問d客覺得野食點
利申:成日一個毒撚食好西

啱啦 呢啲機會係後生時候先有 二十到尾打後 日日唔係OT應酬就老婆仔女老豆老母 再唔係就幾十萬條數要找

一個人睇戲食飯旅行其實真係好爽,想點就點,又可以比自己個腦休息下
所以唔駛日日為人際關係叫春架

一個就旅行真係好正呀
想做乜就做乜
又唔怕鬧交 超級自由
多唔多人一個人黎食,同埋你地會唔會問d客覺得野食點
利申:成日一個毒撚食好西

啱啦 呢啲機會係後生時候先有 二十到尾打後 日日唔係OT應酬就老婆仔女老豆老母 再唔係就幾十萬條數要找

一個人睇戲食飯旅行其實真係好爽,想點就點,又可以比自己個腦休息下
所以唔駛日日為人際關係叫春架

一個旅行真係好正呀
想做乜就做乜
又唔怕鬧交 超級自由

一個人
btw唔識睇好多法文vocab,黎到係咪可以叫你地recommend
去親食好西都係捉個侍應黎推介

好多人都係咁 放心
我未做之前都唔識睇
btw唔識睇好多法文vocab,黎到係咪可以叫你地recommend

This同this la ching
抵死啦
有人唔做走去做兵
試過同ex食呢啲餐廳,最後埋單佢先話冇錢 仆你個街
利申:18歲絲

證明你唔值

唔係掛
間野佢提議食架?

係啊屌佢老母 個陣仲係中學生 本身都係aa開,點知跣我鑊甘

證明你唔值

咪戇鳩啦,依家係佢話要食呀,不嬲都AA架啦又唔撚係要佢請洗唔洗咁撚樣玩鳩我呀

唔係掛
間野佢提議食架?

咁埋單個陣你俾哂?
真心想跣你咼

唔係掛
間野佢提議食架?

咁廢都得
有乜咁慘?一個願打一個願捱
女既固然仆街,但男既都抵死,條女做到咁明顯都仲要痴埋去
用筆錢去請屋企人/朋友/自己食好d都無咁on9啦

唔係掛
間野佢提議食架?

咁埋單個陣你俾哂?
真心想跣你咼

仲要唔止一次係咁 仲有一次我俾錢叫佢去埋,找左啲錢佢自己袋埋

我會講keyword大法,例如XXXX Salmon /w YYYYY就直接講salmon
不過遇到crem brulee呢種成個字都唔識讀既就只能避開

唔識讀唯有指同this this this
登佢男仔慘
好好地一個女仔點解要當人地係神
咪又係女仔一個
只不過個樣生得靚d
鍾意人既就追人啦
做咩兵咩 又無尊嚴又哂腦

證明你唔值

咪戇鳩啦,依家係佢話要食呀,不嬲都AA架啦又唔撚係要佢請洗唔洗咁撚樣玩鳩我呀

最後點,有冇比返錢你
係咪因為咁分手

梗係冇啦 不過係我俾佢飛左 對唔住我真係好辣殺
登佢男仔慘
好好地一個女仔點解要當人地係神
咪又係女仔一個
只不過個樣生得靚d
鍾意人既就追人啦
做咩兵咩 又無尊嚴又哂腦

重要個女仔稱唔上靚
真心要追女仔真係要若即若離
唔係當佢神咁拜

我會講keyword大法,例如XXXX Salmon /w YYYYY就直接講salmon
不過遇到crem brulee呢種成個字都唔識讀既就只能避開

Subway叫法
This, this, this, this and this

證明你唔值

最後點,有冇比返錢你
係咪因為咁分手

咁仆街既你個ex
又食又拎
有咩野食你會推介?

證明你唔值

最後點,有冇比返錢你
係咪因為咁分手

咁仆街既你個ex
又食又拎

香港地係愈仆街先愈玩愈有
男男女女都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞