係某法國餐廳做緊,發覺香港男仔真係好慘

344 回覆
2677 Like 20 Dislike
我同男朋友情人節都係食吉野家炸 不過又食得幾開心

好女友呀呢啲
cafe de coral?
cafe de coral?

實係啦
上一輩成日講
女人80歲前唔好畀飽飯佢食
真理嚟
收兵的仆街,做兵的犯賤
重覆: 做兵定做緊男朋友既,咪撚再做爛個市,條女成日係到比較,佢愈比 我就愈要係食吉記譚仔 吹咩!

我覺得有時食好啲係需要既
但係拖都未拍請條女食咁貴做乜柒
係有feel既食譚仔都會得米
多唔多人一個人黎食,同埋你地會唔會問d客覺得野食點
利申:成日一個毒撚食好西

Lunch會有一個人食
Dinner真係冇乜
都會問架 不過通常係經理行埋去吹水
巴打最勇試過一個人食咩?

Lunch會有一個人食
Dinner真係冇乜

pizza hut 叫大pizza
條仔真係可憐人必有可恨之處
老母養佢咁撚大為條女做狗 抵撚死 食撚屎啦
好聽就兵唔好聽狗都不如

條女都慘啦玩足成晚做show咁做
先r到餐飯 仲要生日都咁委屈
收兵的仆街,做兵的犯賤
重覆: 做兵定做緊男朋友既,咪撚再做爛個市,條女成日係到比較,佢愈比 我就愈要係食吉記譚仔 吹咩!

對對對,港男們 唔好以為愈dum本 條女就愈霖啦,其實溝到同溝唔到,透過基本對答交流就知你同條女係咪同一圈子的人,唔同世界往往都
700以上食Fine dining 都係得2,3間啫
btw唔係香港男仔慘 而係有人做壞左個頭 寵到d港女癲
以為貴野就一定好 所以某程度上真係無得怨
只好怪太多男人貶低自己既價值
自己攞嚟賤怪得邊個
俾人撚足全晚出錢出力賤過狗
最衰仲要頂爛個市
收兵的仆街,做兵的犯賤

對對對,港男們 唔好以為愈dum本 條女就愈霖啦,其實溝到同溝唔到,透過基本對答交流就知你同條女係咪同一圈子的人,唔同世界往往都

其實人地當你發展對象定兵真係好易睇
唔好再倒錢落海做傻仔
自己攞嚟賤怪得邊個
俾人撚足全晚出錢出力賤過狗
最衰仲要頂爛個市

係既 俾人撚狗咁撚自己攞黎
但係見到佢頭dup dup眼濕濕個下真係有啲心酸
試過同ex食呢啲餐廳,最後埋單佢先話冇錢 仆你個街
利申:18歲絲

Lunch會有一個人食
Dinner真係冇乜

試過一個人去左間應該通常係for party既日本野食懷石料理,因為for party所以餐牌套餐全部都係2-12人份,咁我就要左個2人份同埋支清酒
落左單就去洗手間洗手,個侍應以為我未返,聽到佢講我壞話,話一個後生仔食咁撚多咁撚貴既
我就特登行近d,跟著個姐姐嚇到仆街,之後成程都好心虛,見我影相以為我係記者就即刻擺靚d隻碟又好好笑容咁

好欣賞你既勇氣
我自問做唔到 一個人食放題都淆
試過同ex食呢啲餐廳,最後埋單佢先話冇錢 仆你個街
利申:18歲絲

唔係掛
間野佢提議食架?

啱啦 呢啲機會係後生時候先有 二十到尾打後 日日唔係OT應酬就老婆仔女老豆老母 再唔係就幾十萬條數要找
抵撚死,頂爛市仲縱埋晒D臭西
本身係好女仔既有大把人咁追佢都唔會變壞既
做法國餐廳要咩條件 想做
香港男人要爭氣呀
做法國餐廳要咩條件 想做

我係朋友介紹
基本要英文talk得 因為都幾多鬼佬下
同埋好笑容
其他都冇乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞