係某法國餐廳做緊,發覺香港男仔真係好慘

344 回覆
2677 Like 20 Dislike

唔係掛
間野佢提議食架?

係啊屌佢老母 個陣仲係中學生 本身都係aa開,點知跣我鑊甘

咁埋單個陣你俾哂?
真心想跣你咼

仲要唔止一次係咁 仲有一次我俾錢叫佢去埋,找左啲錢佢自己袋埋

你真係賤過雞

抵撚死啦呢啲女

叫男仔請又話我係雞,依家我請又話我係雞,毒撚真係好撚得人驚,總之身為女人就係原罪

真心想知兩位用咩角度睇依位絲打呢
直情影衰哂男人 浪費食物
真係好垃圾
個男仔有冇影貼紙相同送iphone4俾條女?
個男仔有冇影貼紙相同送iphone4俾條女?

N年前篇潮文
影左二千幾蚊貼紙相
返到屋企佢覆我ok thanks
搵大陸女人好過
起碼唔西面
我對法式餐廳冇好感

份量太少
我連做兵既資格都無
Town by Bryan Nagao?
調返轉諗
係咁課金去溝女既男仔其實都唔求對方真係愛佢
覺得用錢用縱留到人喺身邊就夠
咁佢地溝返呢類物質主義女仔又啱哂嘅
識人之前用tinder同時吊緊兩個男仔(兩個都未係男朋友),一個外國既一個就香港既,香港果個次次同佢出街都洗成千幾二千銀同佢食野飲野去玩果d,食法國野高級日本野果d又收花(條仔都當左自己人地男朋友咁),另一個就間唔中黎香港幾日佢就會搵佢玩幾日,咁呢幾日個女仔就會無視香港果件,個外國仔返返去就會理返香港果個,拖左好幾個月同外國仔一齊左先飛左件香港仔 睇見都鄧香港果個慘 個女仔仲問我:唉呀我係咪好仆街啊?

點解你要同啲咁既仆街做朋友
搵大陸女人好過
起碼唔西面

其實講質素 而家大陸女人唔差 樣同身材港女都冇得比 大家都係西 不過大陸女人都會理下你咁解
痴線 條女冧你既食吉野家AA制都得啦 d人傻仔到被人搵笨

香港地而家既風氣係咁 普通朋友都用咁多錢追
老豆老母養到你咁大 請下人飲茶都冇 分分鐘仲用緊老豆老母既錢貼人
未係女朋友關係,唔需要投入咁多資源
會為錢而來嘅女人,最終都會因為錢而離開
搵大陸女人好過
起碼唔西面

其實講質素 而家大陸女人唔差 樣同身材港女都冇得比 大家都係西 不過大陸女人都會理下你咁解

你地班垃圾食支那婦就啱
但係你去鬼國食好喇,唔好諗住帶返黎呀
除左個男仔問個女仔凍唔凍, 啲嘢啱唔啱食之外, 樓主重有冇聽到佢哋講咩?

想知道毒撚同女神有咩可以傾
我對法式餐廳冇好感

份量太少

思想仲停留係00s?

係上世紀50,60s
我對法式餐廳冇好感

份量太少

思想仲停留係00s?

係上世紀50,60s
我對法式餐廳冇好感

份量太少

思想仲停留係00s?

係上世紀50,60s

幅圖下面個頭好詭異
Btw,對女仔真係要軟硬兼施
太過奉承女仔佢會覺得個男人太狗公咁
當然有部分女仔係鐘意又氹又錫既....
但果啲女仔唔追都擺

唔開名喇

扮咩魚蝦蟹吖,唔開名好有神秘感好威威豬呀傻閪,
你估你做Pierre / 8½ Otto e Mezzo Bombana 咩,就算真係, 你咪又係一個最底層既waitress

何況成個銅鑼灣揾間同中環區有接近水平既都冇,慳啲啦你...垃圾

定係你上網鳩吹咖咋?唔開名 ,你唔係以為有人會去捕你吖嘛?低下層睇得自己咁高?

你又邊位呀屌你老母
你老母做雞養大你係度扮上流人士

死毒撚躝返去你個狗窿吠

做乜撚野 唔開名好似殺你全家咁
定係你試過咁樣驚樓主講嗰個係你

block柒左條傻鳩,痴撚線既
人地而家得罪你咩?好地地唔開名有乜問題
如果你係有錢人既,邊間法國野好食你一早知啦
洗撚樓主介紹?又唔見李+x上黎開post問邊間法國野好食
如果你係on9仔無錢既,就真係唔知你知黎做乜
都唔慌有錢食啦
都唔知佢嬲what
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞