法唔法國香港靚女係多過靚仔好多

501 回覆
2039 Like 243 Dislike
男仔只係衣着打扮係樸素啲 普通T恤短褲波鞋已經足夠
唔知啲女次次出親街都露肚 短袖 背心 短褲邊夠你玩

你睇返你自己打嘅嘢
其實你畢業未收埋你學校學果套樸素就得既標準啦成個小學雞咁
無論男女點打扮都唔使care你嘅睇法,唔好係到指指點點成個8公咁
即係想同我講心啦
同埋你做咩成日講咩屎忽屎忽
你想點..
你勁黐線 唔覆了
香港呢個畸形社會
女仔只要執靚少少 自然大把着數 分分鐘唔使做嘢
着數嘅收益絕對大過佢執靚嘅付出好多
所以個個都俾多啲afford 落去 整個二次投胎
你試吓叫男仔執靚啲 會唔會有咁撚多着數

女仔執靚啲 已經有機會日日喺屋企唔使做嘢
男仔執靚啲 只係執靚啲去搭地鐵返
返工*
你係靚仔咩?
咁就唔應該純文字討論啦我知gay巴你文采好好但係依到爭咁啲喎
港男點解唔化係因為無好大誘因,化完咪又係咁,拍拖都係俾大份啦。

但港女唔同,有化吓就已經有港男俾錢,咁梗係化啦,當投資,而且好快回本又低風險
男仔多油頭毒撚 又瘦 皮膚又差 副眼鏡又樣衰 有啲識帶下con已經好好多 著埋啲毒撚tee
其實普通
Hello 無圖 :0 )
講起喬妝,台日韓啲女仲得人驚
而家女對男既審美唔同曬 要高瘦白娘娘腔化到成個韓星咁先叫靚仔
睇連登都知 班毒撚郁乜郁都發情 見到隻小腿都話好想屌
可以試下
不 怕 寂寞~~~~~
因為女係以你溝唔到嘅質素定義為靚女
仔係以你覺得好樣過自己嘅為標準
所以女仔係睇feel唔係睇樣?
所以香港好多蜥蜴仔用高度打飛機
香港女人easy mode點鬥
冇可能 明明連登po 親啲女全部都個鼻太大
男人打扮下都會俾frd笑做作 搞到得uniqlo
然後見到人打扮又笑番人做作 無限spread
濕度都唔同啦
香港嗰種濕熱再加上高樓大廈密集
想要滴風都難
夏天一出門口𨋢都未入已經開始流汗
你唔係我哋毒撚代言人
搽止汗劑 減肥啦大佬
唔覺你係香港讀過中學就會知 有幾多真係靚女 幾多靠裝甲
Ching返咩工?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞