法唔法國香港靚女係多過靚仔好多

501 回覆
2039 Like 243 Dislike
你真係說出重點
港男好撚多藉口
出門吹吓頭 洗個面都懶 你重想有幾多靚仔
得啦 得肌肉就ok唔洗著衫原來u記都潮牌
女性角度覆你呀on9仔
唔興肌肉好耐
天水圍細翼哥
咁你有冇錢
肥婆多數大波
著 nb 多數唔靚但型
呢個地方靚仔已經近乎絕種
基因腐敗明顯不過

最好笑係港女問點解冇靚仔,原因正正就係佢地
幾十年來為求"上進"生活同d中下樣生下一代
搞到d男仔冇個靚,連中上樣都少

北韓化
家陣得男人30幾度?
應該係20個2-3個
講到女人唔使進修、啲樓男方一個供曬咁
你講啲男人敗家興趣都好呀

俾意見 唔等於 人身攻擊
好多人都唔識
無論男or女都要學識唔好自大 認真同人討論
越少男仔打扮-> 越少男仔衫賣->越少男仔打扮嘅資訊-> 越來越多樣衰冇自信男 -> 越少男仔打扮
喂其實係個loop 我哋再姓賴只係會害死自己
男仔都可以好好認識自己個樣同身體
認識完之後著唔著靚衫潮牌都唔重要
個人夠清楚自己 有自信已經好charm
興姜B肥?
明左

港女都開始劣化喇,唔係only得男仔先劣化
人哋五官立體咁多
佢上位時係瘦

依家被屌走樣,點會興
建議睇下人地濕度先
我係香港25度以上已經有機會出汗
相反係東京32度係街到行左幾個鐘先得少少汗仲要冇香港廿幾度咁辛苦
同埋日本日夜溫差係明顯好多 香港講緊收哂太陽仲keep到30度以上想著好啲返工坐車收工行街都嫌自己出汗臭
D女仔會分享打扮心得,例邊隻香水好,去邊度做美容等
但d男仔九成唔會傾哩d,次次唔係講波就講股票
如果你比男仔fd/同事知你去修眉/脫毛仲會用怪異眼光望你
香港男大部分都唔保養
唔注重個樣
都係嗰句啦,個太陽剩係揀男人嚟曬?
簡單黎講 係好多男人都唔打扮 求求其其就落街
你地睇啲女仔好似幾靚皮膚幾好
只係因為人地肯花時間護下膚化下妝襯下衫
但永遠自己勁求其又7的人話睇下佢地素颜點點點
都唔知佢哋係自卑定唔抵得人
男人真係有好多支出又要玩相機又要玩錶玩車 啲興趣真係好大開支架

btw 你識啲係乜人 女人一樣要進修一樣要供樓 執好自己個樣係專重人地尊重自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞