法唔法國香港靚女係多過靚仔好多

501 回覆
2039 Like 243 Dislike
因為大部分男人唔係靠樣搵食
到男仔為咗襯衫出曬汗發臭
又會畀人話好大浸毒味
女嘅就畀人話少女體味
男仔做靚仔個門檻高過女仔好多。
男仔鼻一唔高就已經柒。
女仔單眼皮雙眼皮鼻高鼻矮都可以係靚女
即係女仔著短袖短褲就打扮,男仔咁著就hea?
顴 鼻 是 觀 察 個 人 婚 姻 、 權 力 、 地 位 、 中 年 運 氣 強 弱 以 及 財 運 大 小 、 正 財 命 或 偏 財 命 之 處 。

鼻 之 基 本 條 件 為 鼻 梁 要 挺 直 , 不 可 過 高 亦 不 可 過 低 , 鼻 頭 要 有 肉 , 兩 邊 鼻 翼 要 有 氣 勢 而 肉 堅 ; 面 形 長 相 對 鼻 形 要 長 , 面 形 短 則 不 忌 鼻 短 , 切 不 可 面 長 鼻 短 , 因 鼻 形 長 為 有 貴 氣 , 鼻 形 短 則 縱 有 財 富 亦 難 得 社 會 地 位 。 整 個 鼻 不 可 有 紋 侵 痣 破 。

顴 則 宜 與 鼻 配 , 顴 骨 長 於 高 位 ( 即 貼 近 眼 尾 之 下 ) , 鼻 梁 相 對 要 高 ; 鼻 梁 低 則 顴 骨 相 對 要 低 。 鼻 高 顴 高 為 有 社 會 地 位 及 權 力 之 相 ; 鼻 低 而 顴 亦 低 則 兩 者 皆 缺 乏 , 但 不 失 為 平 穩 之 相 。 但 顴 高 鼻 低 則 容 易 以 下 犯 上 或 過 分 想 得 到 權 力 但 地 位 卻 不 能 配 合 , 以 致 失 敗 收 場 。
仲有嗰啲袋 細細個袋斜咩 唔知係咪界波袋 頭髮又係特別整過 總之唔係Hea住咁着出街 啲鞋都係 唔知咩鞋嚟 男仔hea d 就算短衫短褲都冇咁靚
啲女其實著衫都差唔多
日日都見勁多黑色短裙加上身短袖個隻
全部都好似同一套咁
非洲都無化妝文化,大把靚仔
真 試下調轉周街女嘅素顏男嘅搽粉底遮瑕打鼻影貼雙眼皮 再睇下靚仔多定靚女多
根本就係,男人根本唔洗執
屌你
我依個靚女邊值咁少錢
叫雞都唔止依個價
出面個個都咁著啦,咪一樣畀連登仔屌唔打扮,曬鳩氣
真係唔覺中學生特別多靚女
身材好加分就有既
女仔長髮都遮好多野
你覺得靚果啲試下佢短髮/all back馬尾
主題講緊基因唔係畫功
社會普遍都support男人化妝
你就話男人都可以化
鬼唔知咩 邊個男明星唔撚化妝
再樣衰果啲都會化個淡妝先出鏡啦
剪錯髮一樣差好遠
召喚gif圖
香港好多野都係保守到pk

男仔染個髮, 電個髮已經比人指住黎講
我染完啡髮,全公司都望Q住我,比2個上級話最好染返黑
你返左工,根本無咩頭可以整到

d人對女仔又無偏見,染又得,留長又得,玩L哂
男仔要型好大部分要靠個頭
男人冇腳?定你覺得啲男明星唔使keep
我以為我哋講心唔講金
況且我又唔叫雞唔知咩價位
咁要幾多先包養得起梨
男人腳又多毛又粗 睇嚟做咩 你都黐孖筋
成日掛住Hea hea hea,你係撚打扮樸素簡單,呢啲叫求其唔犯法着啲衫出街咋
你成段嘢表現出嚟就係自己唔去研究就怪人打扮影到自己樣衰
我着睡褲出街都冇問題 純粹覺得啲女仔唔使搞咁多嘢去扮靚,你少din btw 講吓自己睇法姐 邊有怪人哋打扮 佢打扮我仲可以睇得開心d都嚟唔切
你靚仔嘅話我地咪講心囉
不過我唔玩屎忽㗎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞