法唔法國香港靚女係多過靚仔好多

501 回覆
2039 Like 243 Dislike
咁你一定唔係靚仔
我唔敢一口咬定港女一定靚過港仔,我都係喺ig同喺街到觀察而發覺依樣嘢姐
不過你個公認有幾公認先
中學真係冇咩靚女

日本都無香港咁多
識日本人話想識香港同台灣女仔 多靚女
然後我講佢同港女一齊無大爺做㗎搵翻日本妹好啲
好輪廓 唔等於靚
女人輪廓比較圓潤
男人輪廓比較分明
面部線條 女人淨係個鼻都輸唔少
輪廓 眼佔好少比重
面型 鼻反而比重多啲
同埋天氣潮濕個頭勁易塌,啲汗又散唔倒長期有層汗係皮膚上面,都唔知點搞
港女化妝少:港女扮都唔扮下
港女化妝多:港女喬裝先見得人
一班連基本打理乾淨自己都懶嘅人喺度話只係著得簡單

係,你哋係著得簡潔、速剪質素唔太差、個太陽歧視男人,得未
起碼人地知自己邊範唔掂去修葺 有自知之名
男人多數無 自信滿滿咁

仆你個街 啱啱上網search一search
如果就咁睇呢幅相 姜濤都算中上

不過個外國人仲靚仔

如果真係靚仔嘅話我會覺得係呢啲囉
咁係因為你用左輪廓分明嚟定義輪廓好定唔好
唔明點解好輪廓=\靚
女仔輪廓圓潤柔和係靚輪廓分明都可以靚
同樣男仔都係,男仔樣比較中性輪廓柔和多數都靚仔嚟
輪廓好定壞的定義都係跟返個審美觀姐

喺比重方面我覺得眼對女仔嚟講好撚緊要喎
唔同眼型好影響個女仔嘅氣質
不過好general咁講,男定女都應該冇人會想自己隻眼細啲
喺眼嚟講我覺得女》男,而面型呢就差唔多一除口罩無論男定女都見到幾多柒面型
公道講句姜濤唔差嘅
不過我都覺得啲鬼仔好靚仔點解我老豆老母唔係鬼仔鬼妹
其實遮下暗蒼修下眉gel 下頭已經精神好多
唔孭袋好正常,冇咩問題
外國人普通輪廓好過黃種人 咪就係輪廓分明
唔係我定義 係全世界都咁定義
連登都9成以上 輪廓分明 就係好輪廓
都係個句 輪廓同靚可以係2樣野
講中左啊? 落左妝 搣晒d假眼睫毛 同抹走晒面上d灰敢唔敢照鏡同出街啊
原因就係極少靚仔
其餘大部份都係中下樣
靚仔冇用、冇本心係一班中下樣咁多年黎 呃9女仔技倆
Bts 贏喎
姜濤直情樣衰啦
其實男人衣着打扮樸素純色tee,但皮膚同身形下啲功夫已經好夠,不過真係無幾多人咁做
簡單同乾淨可以係同一個人
污糟嗰啲關我咩事
講真夏天果d冰巾必備
面巾可以去汗去油,身果種仲可以去汗味
Filter +makeup
你痴線啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞