法唔法國香港靚女係多過靚仔好多

501 回覆
2039 Like 243 Dislike
1) 姓賴 e.g. 天氣熱 / 女仔有得化妝男仔冇 /女有得露波男冇得露J
呢個post起碼10個
大家都住香港點解又有啲人打扮到
咁我寧願柒到仆街啦 起碼有女鐘意

剪下面個啲頭得啲仔先會覺得靚
菇頭連吹都唔洗
電攣起碼叫做要花時間俾錢去salon搞
樓主係懶到肩都唔想收嗰啲
冬天最低先得17,8度
仲要一樣有陣濕焗

著件風褸都夠做啦 著件大褸反而出鳩晒汗
你咁直白叫呢度好多兒登仔點面對先
咁咪抵你做一世毒撚
認同嘅,起碼肯去整頭唔係是但速剪就算
不過見好多電攣左之後都係懶人攣就出門
如果肯執一執先會好d
其實係, 人地化晒妝皮膚望落白滑, 有d仲換晒牙套, 仲要d女自己都咁貪靚比我都唔會揀會展頭
原來著得簡單叫呢啡
我做個天然既靚仔毒撚
都好過你做個靠打扮/化妝加工既後天”靚仔”
速剪真係好撚方便 $50-60 又快
剪完又唔係話太差
我圈子都係咁喎
台灣係奇行種嚟
安慰你啫
唔係話速剪一定柒, 我自己就唔係去速剪既
不過我身邊真係有個朋友仲讀緊書
佢想執look個期走去剪我個髮型師
再下一次剪佢又死返去速剪
成班frd都覺得事實上係有明顯分別
咁如果你搵到個速剪得黎又有quality咁就無得講啦
喬裝嚟講香港化妝風氣係東亞最低incase你唔知
人對於女人同男人外貌合格線根本唔同
女人高於平均線已經可以算靚女
男人要係基因上贏8/9成人先叫靚仔

好多所謂靚女五官上總有d缺憾 公認既靚仔五官通常無咩挑剔既地方
明明上年有個幾星期都係得10度以下

仲有日本夏天你估唔熱咩,人哋架仔一樣著得好有心思,就算着t恤都會加accessories做點綴。

唔好咁多藉口,懶就懶。
成日講到打扮要著多層次嘅衫先叫係打扮
其實打扮係包晒成個look嘅配搭,淨色tee+短褲都可以著到好好 加條鏈,搵對啱feel嘅鞋而唔係著死一對毒撚怪色波鞋,拎個有啲質感嘅袋,精神奕奕都差幾皮啦 無人叫佢哋40度再著到678層衫
樓主想迫佢老母做義工
香港大把仔袋都唔孭,將啲銀包鎖匙塞晒落個褲袋就出門口然後後面睇個褲袋塞到爆曬
重未有靚女圖
靚仔都未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞