法唔法國香港靚女係多過靚仔好多

501 回覆
2039 Like 243 Dislike
fuck boy樣
屌好撚多要求對仔harsh mode 對女 眼大大就靚女wtf
男要鼻高面型有jawline 基本上亞洲人極少
算數啦
一講打扮
價值觀不一,咁岩佢地可能對打扮唔係咁睇
其實係香港男人身高180唔肥,對眼生得靚就俾女人當靚仔嫁喇。我舊公司有個男同事就係咁,佢仲要皮膚唔好有暗瘡印,咁樣都已經令到公司3分1女同事或明或暗對佢有興趣。不過有趣嘅係最主出擊追個d都係唔靚嘅女同事反而樣比較好個d都唔太敢追,有個靚嘅妹妹仲反而仲勁怕醜,因為唔同部門無乜傾計,日日淨係佢放工個陣專登經過門口同佢講byebye,到佢走個日都唔敢抄牌。所以靚仔配豬扒係有原因嫁。因為豬扒溝仔真係好主動,主動到會搞到其他女仔唔敢同佢地爭仔。
唔只熱 香港仲要潮濕啊嘛
啲衫唔洗又臭,洗多兩次又wea
木村拓哉話佢啲牛仔褲從來唔洗,喺香港你估得唔得?
其實都唔係既 香港其實仲係有好多固有思想
係不利女性 壓力就人人都有 冇話少唔少啲既
有五種情況
條女有冇同佢frd講,喂!靚仔屌,又唔早講
一係就嘩,條仔幾正/好靚仔
有仔嘅就會偷望你,之後條仔一齊望
有啲就偷望,對到眼就
有種就痴女咁

呢個真 平均來講D女呢方面真係好過男
有冇巴打試過喺街度俾女仔留意過
https://lih.kg/3153336

你對呢方面都幾撚有研究
不過巴打 don’t ff two much k?
見過勁大頭仔
點減都無得搞,頭骨係減唔到

髮型對佢地嚟講好重要
真係靚仔先會更加keep住個樣,唔會停止保養個樣,因為靚太多帶嚟好多好處
髮型對咩人都重要ga la

有幾多女仔carry到短髮
因為好撚多女都整過
曾幾何時食個飯坐隔離枱啲女大大聲傾去泡菜整
追舊post意義唔大,你信唔信係你嘅事,啲女就好清楚佢哋自己係唔係咁囉
好多都有微整
但係多豬排
又要睇返希哥張相
Bb cream
遮瑕膏
中學生都識用啦
白滑真係笑死人
你話你靚女 咁又有冇圖先
日本啲衫好平嘅咩
屌你我未Gel頭啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞