大家覺得「試當真」條呀康,今年DSE會考成點??

292 回覆
72 Like 496 Dislike
佢是但舉個special 例子出嚟托鳩咩,人人都係你朋友咁? 你又唔講佢背後有咩原因,你同話人工得1萬買林寶,但原來背後仲有個8000萬老豆一樣有咩分別
講咁多廢話,你一句assume 咗dse 唔難,然後又屌人努力就得,咁你講乜撚
Dse 尻考其實好易合格
講緊是但搵個中四生去考都應該拎到2
利申當年冇乜溫書 中英都有3 數通都有4
18 分要讀hd
衰啲講句,如果佢仲係條片咁嘅程度,best 7都未必有25
其實人哋係有溫書,唔係全程拍片
你咪撚on9 啦,你一句assume dse 唔難,一句話3個月一定得,你呢啲又有咩理據? 你話全世界都係嘢,大家同一步伐開始我咪信你囉

反試當真都唔好咁撚滿口Y 理啦
人地港隊黎
師兄你係咪搞錯咗啲咩
易左嘅只係入大學比率
但係入大學比率易咗嘅前提係至少要考到33222
而Dse難度每年都一樣 仲要grading係拉curve 特別中文閱讀俾人屌咗好多年連作者都唔識答
除非你係出卷或者改卷個位 如果唔係人地未考點得出今屆最易既說法

所以唔明你啲邏輯邊到黎其他ching唔係斷章取義 只係你夾雜太多似是而非既含糊說法 最後就留低一句其實唔難
重讀啦屌3個月想由垃圾變造上U,其他人唔洗咁辛苦讀啦

咁都攞到好成績,比天收
有返學,冇專心上堂呢?
佢今屆仆街死先
做show都咁乞人憎
你Google下佢間學校,本身就唔好
而家咁少學生邊仲會留人班
而家一街大學生。
大學都大把位,冇人讀啦。
冇33222都入到啦。
入唔到,死咗佢啦
睇最新個集 我覺得佢有可能衰中/英 但其他科有3/4/5
大把人冇都照收啦,
仲有都未計「直接取錄計劃」
而家一街大學
入唔到就唔使可憐啦
仲未計「直接取錄計劃」,校長推薦,3322都唔洗
呀康呢啲仆街,衰咗大把藉口啦。
不過香港大把呢啲人
一街都大學生,冇佢都冇所謂
希望佢全1
緊要拍片啦,比人利用做考生KOL丫嘛
唔拍冇下次架啦,都衰硬,下屆搵第二個「校花草」頂上架啦
當condom
有機會重考就真
唔推佢出嚟死,拍片比大家睇。
邊有咁多KOL/補習名師有廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞