大家覺得「試當真」條呀康,今年DSE會考成點??

292 回覆
72 Like 496 Dislike
無啦啦仆街識玩
合格幾科打鑼打鼓囉
關我撚事咩
比天收
而家好難講
冇人讀,學生人數大跌,冇3322都照收,前提係某一啲科目攞5**
第一集阿康先講目標係25分入BU體育
咁都攞到,真係全香港都去果間仆街「補習社」啦
無敵神駒考AL試過geog F > A
乜水?
依家試當真換晒人?
專推班𡃁仔女去死
最後幾個月先發力 full cert已經執到
希望唔好full cert
你能想像,對從末運動的人而言,常人眼中十五分鐘的熱身對他已是極大的煎熬。
從末掙扎的幼蛹在微弱的抖動裡,顯然他已然盡了很大的努力,但在外人或正常的準則而言,卻是遠遠不夠。而作為在旁練跑的老師而言,互動其實是雙方持之以恆的動力所在。
一方灌輸,而得不到另一方的回應,對老師而言也有乏力的時候。他努力了,盡了他最大的努力,但對於一個太遲起跑的人而言,力度還是末夠。

YY lam 篇文都打定輸數
佢全科應該都只係aim 到lv3-4 呢啲位
Lv 3/4咁高?
無所謂啦 跟大佬拍片理得你小學畢業都揾大錢!
其實唔太care佢考成點
但如果成個系列可以鼓勵下一屆考生早一年開始發力,都算係一件功德
甚至乎最好佢炒晒,等啲人知道遲起步係神仙都救唔到
最好佢炒哂,做反面教材
真係讀書就唔會去拍埋呢啲片
入到HD asso 就得啦,反正宜家咁容易升翻上去

我細佬中5睇完頭兩集已經提早開始溫書
又唔好咁講 身邊讀law讀精算讀edu 都真係有唔少fd 真係臨考果兩三個月先溫 之次都一路hea足6年 其實身邊有唔少神科fd都唔係話搏曬命溫足成個高中 基本都係最尾一年先開始上力 證明個人個底係真係有料

不過又咁講有幾多個人做到 大把人溫足6年最後都係考出黎一pat屎
究竟你地人生有幾失敗先會得閒去care 一個三唔識七嘅人嘅DSE成績
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞