[TWC]東華討論區_慶祝LIHKG成立

642 回覆
28 Like 6 Dislike
大家有d咩學校野/內幕想知既可以即管問下,我答到一定答 (但我唔係咩內幕都知)

岩岩畢業果班nursing師兄師姐拎到牌未

我出ward個度有師兄做左兩年en了
大家有d咩學校野/內幕想知既可以即管問下,我答到一定答 (但我唔係咩內幕都知)

岩岩畢業果班nursing師兄師姐拎到牌未

之前secret見過話唔知咩畢左業但無證書之類?
無得請ft
要用pt人工做住先
唔知堅定流
住鬼死咁遠既表示點解會冇hall日日番學都

你住邊
我住上水
唔洗轉車就到但番學要行三個字上kp
何文田就要搭成粒鐘

你住邊
我住上水
何文田就要搭成粒鐘

住天水圍

你住邊
我住上水
何文田就要搭成粒鐘

住天水圍

日日搭車都搭到暈無論番mk定kp都要成個鐘

無得請ft
要用pt人工做住先
唔知堅定流

係咪睇錯其他科?

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=815894591886852&id=479510835525231

依個問題都講咗好耐下

你住邊
我住上水
何文田就要搭成粒鐘

住天水圍

輕鐵西鐵東鐵
諗起都爽
有排轉

無得請ft
要用pt人工做住先
唔知堅定流

係咪睇錯其他科?

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=815894591886852&id=479510835525231

依個問題都講咗好耐下

呢個真,我呀媽係醫院做,話東華個d學生十一月就正式有牌可以做fulltime,其他個d學校八月就開始做
搞掂最後一份assignment break已放

你住邊
我住上水
何文田就要搭成粒鐘

住天水圍

輕鐵西鐵東鐵
諗起都爽
有排轉

轉到傻咗番9點同番中學一樣咁早起身
唉今年實科科炒
利申BHS Yr2
留名
有冇人知NPO應該點讀
有冇人知NPO應該點讀

Nil Per oral
有冇人知NPO應該點讀

照背
不過我果時唔係歐陽教
有冇人知NPO應該點讀

照背
不過我果時唔係歐陽教

+1
大題實有一題係東華
有冇人知NPO應該點讀

照背
不過我果時唔係歐陽教

+1
大題實有一題係東華

但係佢今年話係保良局,Oxfam同social responsibility

照背
不過我果時唔係歐陽教

+1
大題實有一題係東華

但係佢今年話係保良局,Oxfam同social responsibility

保良局同東華都不遠矣

輕鐵西鐵東鐵
諗起都爽
有排轉

番九點未試過準時

輕鐵西鐵東鐵
諗起都爽
有排轉

番九點未試過準時

準時就準時番到 不過個堂訓到死咗啫

+1
大題實有一題係東華

保良局同東華都不遠矣

保良未又係東華班人搞既

輕鐵西鐵東鐵
諗起都爽
有排轉

番九點未試過準時

未試過準時返12點前既堂
大家仲有幾多科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞