[TWC]東華討論區_慶祝LIHKG成立

642 回覆
28 Like 6 Dislike
大家有d咩學校野/內幕想知既可以即管問下,我答到一定答 (但我唔係咩內幕都知)

岩岩畢業果班nursing師兄師姐拎到牌未

nursing 一向有牌架喎我地

因為聽人地講岩岩畢業果班nursing未有牌拎 話學校遲遲唔交資料上護士局
會唔會到我grad 果日都唔會見到music society既成立

好想有music society
學校係咪冇民主牆
點解無學生會仲要交$20學生會費
會唔會到我grad 果日都唔會見到music society既成立

好想有music society

muso, dramso 同acg soc 我都知有人想搞;
acg soc已有莊,但因為冇su所以都係搞唔成

有興趣muso
我17dse 想入nursing
之前錯過咗info interview
跟住佢話交完錢可以再等面試
打咗去問大約一月先有
如果想攞conditional offer 但校內成績考好hea
如果單靠面試有無機會
我17dse 想入nursing
之前錯過咗info interview
跟住佢話交完錢可以再等面試
打咗去問大約一月先有
如果想攞conditional offer 但校內成績考好hea
如果單靠面試有無機會

一定有機會
但nursing conditional offer 應該係要33222加起碼best 5 17分
in other words 即係你要44333, 你有冇信心?

我怕中英文可能會差d 全3 15分我諗有信心d
好想快d完sem
好想快d完sem

我22號完

屌,早你一日,我21號完
好想快d完sem

我22號完

我都係21完
好想快d完sem

我22號完

你咩科

nursing

一定有機會
但nursing conditional offer 應該係要33222加起碼best 5 17分
in other words 即係你要44333, 你有冇信心?

我怕中英文可能會差d 全3 15分我諗有信心d

離dse仲有幾個月,要升多幾分唔係難題
btw, 44333係我當時既offer, 可能會同今年唔同
利申: 我係16 dse, 但12月仲係到玩緊,冇溫書但碌左入黎twc

巴打成績好嘛
我會加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞