[TWC]東華討論區_慶祝LIHKG成立

642 回覆
28 Like 6 Dislike
LM
利申:前東華學生,而家去咗格離讀

Non ju定dse入番?
聽講ou今個sem好遲完

non-ju入,但係冇sssdp學費貴到仆街
24號先考完所有final, 之後sembreak放到1月23號

你係trans走?可唔可以講下你year幾trans走同gpa幾多啊?
住鬼死咁遠既表示點解會冇hall日日番學都

Agger到無得再agger

好想有music society

muso, dramso 同acg soc 我都知有人想搞;
acg soc已有莊,但因為冇su所以都係搞唔成

[突發] 動漫與遊戲學會即將成立

整番次運動會啦

muso, dramso 同acg soc 我都知有人想搞;

整番次運動會啦

聽到個名都覺毒

整番次運動會啦

真心咩?
LM
利申:前東華學生,而家去咗格離讀

Non ju定dse入番?
聽講ou今個sem好遲完

non-ju入,但係冇sssdp學費貴到仆街
24號先考完所有final, 之後sembreak放到1月23號

可唔可以講下有咩分別呀?

pacific有再入標,但因為法律問題仲申請緊
因為根據圖則,個個位係學校入口,唔可以做cafe
利申: 同校長傾過

其實仲有其他公司投標,不過商業機密唔可以講邊幾間
不過校長first priority 係搞掂地政同法律問題然後開返同pacific同類型既店鋪

連OU都有Pacific cafe

pacific有再入標,但因為法律問題仲申請緊
因為根據圖則,個個位係學校入口,唔可以做cafe
利申: 同校長傾過

其實仲有其他公司投標,不過商業機密唔可以講邊幾間
不過校長first priority 係搞掂地政同法律問題然後開返同pacific同類型既店鋪

連OU都有Pacific cafe

佢之前好似係Starbucks黎
有無讀OT既巴絲打
ahs求救
Eng 0100唔計cred但計唔計gpa?
ahs求救

唔計GPA, 只睇pass唔pass
求問巴絲打邊位老師教health assessment(NUR1018)好
求問巴絲打邊位老師教health assessment(NUR1018)好

Jasmine

Jasmine

多謝解答
ahs求救

唔計GPA, 只睇pass唔pass

姐係a咗都無撚用

Jasmine

多謝解答

如果考果時係其他老師
唔同standard就
Jasmine係幾nice嘅
有冇巴絲知中文個percy教成點

好悶 但派grade

好悶 但派grade

多數都有b
economics and management in health care易讀? 有無考試

好悶 但派grade

多數都有b

咁就得啦
咁pedro嘅lecture同james嘅tutorial o唔ok

好悶 但派grade

多數都有b

咁就得啦
咁pedro嘅lecture同james嘅tutorial o唔ok

今個sem先讀英文 Pedro教得好嘅
Btw唔識James

多數都有b

咁就得啦

Btw唔識James

James 180男神
Btw james 教得好慢

好悶 但派grade

多數都有b

咁就得啦

Btw唔識James

英文廢J英文得3所以要讀完0200再讀1001
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞