[TWC]東華討論區_慶祝LIHKG成立

642 回覆
28 Like 6 Dislike
仲有三日要考阿

我仲有4日
海天一片雲播!

開天一片雲播淫風屬校編肛鳩!
中學又東華依家又東華
仲有三日要考阿

我仲有4日

加油呀
會唔會到我grad 果日都唔會見到music society既成立
會唔會到我grad 果日都唔會見到music society既成立

會,東華咁撚廢
連su都冇呀屌
海天一片雲播!

開天一片雲播淫風屬校編肛鳩!
中學又東華依家又東華

我都係

會,東華咁撚廢
連su都冇呀屌

拿拿臨畢業算啦

會,東華咁撚廢
連su都冇呀屌

拿拿臨畢業算啦

唔好話su
連pacific同阿信屋都執柒埋

拿拿臨畢業算啦

唔好話su

pacific有再入標,但因為法律問題仲申請緊
因為根據圖則,個個位係學校入口,唔可以做cafe
利申: 同校長傾過

屌佢老味咁都得
好想飲pacific做上等人

會,東華咁撚廢
連su都冇呀屌

整番個運動會好唔好

拿拿臨畢業算啦

唔好話su

pacific有再入標,但因為法律問題仲申請緊
因為根據圖則,個個位係學校入口,唔可以做cafe
利申: 同校長傾過

我5年黎既願望係開間7仔/OK 比我買水買零食同最緊要係入8達通

如果有埋ATM 就perfect la
我5年黎既願望係開間7仔/OK 比我買水買零食同最緊要係入8達通

我可以肯定咁答你,一定冇

Atm以前聽講話因為學校無位放機同埋無銀行肯擺所以先無
有錯請指正

我可以肯定咁答你,一定冇

Atm以前聽講話因為學校無位放機同埋無銀行肯擺所以先無
有錯請指正

一定係無銀行肯擺多過無位啦
夠薑起過棟學校啦,咁撚迫
大家有d咩學校野/內幕想知既可以即管問下,我答到一定答 (但我唔係咩內幕都知)

岩岩畢業果班nursing師兄師姐拎到牌未
住鬼死咁遠既表示點解會冇hall日日番學都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞