[TWC]東華討論區_慶祝LIHKG成立

642 回覆
28 Like 6 Dislike

曬咩命啊

老老柒柒,男仔讀女校點會出唔到pool
利申: 不過我女朋友唔係東華既

睇得上眼個d全部有仔喇
仲要串嘴

認同阿

我係東華識大把靚女 available, A0都有唔少

Nursing?

Nursing?

唔同系都識

巴打男神?

Nursing?

唔同系都識

巴打男神?

自不敢居男神之位

nursing絲打想知巴打係邊個

巴打男神?

自不敢居男神之位

nursing絲打想知巴打係邊個

Nursing巴打都想知巴打係邊個
大家有d咩學校野/內幕想知既可以即管問下,我答到一定答 (但我唔係咩內幕都知)

相認
會唔會到我grad 果日都唔會見到music society既成立

好想有music society

muso, dramso 同acg soc 我都知有人想搞;
acg soc已有莊,但因為冇su所以都係搞唔成

好撚想有dramso 不過有生之年都應該見唔撚倒
會唔會到我grad 果日都唔會見到music society既成立

好想有music society

muso, dramso 同acg soc 我都知有人想搞;
acg soc已有莊,但因為冇su所以都係搞唔成

好撚想有dramso 不過有生之年都應該見唔撚倒

冇su唔好諗soc
個個都要想要乜柒乜柒
但最基本連su都冇
下年fm冇ocamp

唉 agger

曬咩命啊

老老柒柒,男仔讀女校點會出唔到pool
利申: 不過我女朋友唔係東華既

睇得上眼個d全部有仔喇
仲要串嘴

認同阿

老老豆豆 講咁耐 有冇圖

唔出賣朋友
想識既可以介紹比你既

唔出賣朋友
想識既可以介紹比你既

有就share啦
學生會第二次招莊喇
今次有無人出黎
學生會第二次招莊喇
今次有無人出黎

有咩人

有咩人

唔知比唔比講

講啦講啦
今年繼續報繼續IN EN HD
今年繼續報繼續IN EN HD

聽聞上年有in就基本上收左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞