(a/i)三國志曹操傳online (25) 祝1001唔開post以後成世做非洲人

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有隊 甘寧周瑜陸抗小喬魯肅

笑死我 我d人打緊佢地 佢地回合d都督仲係度互相加buff
團2兄弟快d打呂蒙傳判軍果關刷水軍唔可以輸比其他團d歐皇

呂蒙傳叛軍個關,我d人呂蒙60其他40-50,一次可以升1.4%,每人平均打4場就ko個任。團2兄弟快d打。
團2兄弟快d打呂蒙傳判軍果關刷水軍唔可以輸比其他團d歐皇

呂蒙傳叛軍個關,我d人呂蒙60其他40-50,一次可以升1.4%,每人平均打4場就ko個任。團2兄弟快d打。

團二個始創人歐洲到連d任務都歐洲
唔記得著返衫同輔助工具既事實證明 淨係得武器係打唔贏pvp

斷連勝咁撚慘

我呢d垃圾都係追5%姐

場數唔夠啫
5%好易入
唔記得著返衫同輔助工具既事實證明 淨係得武器係打唔贏pvp

斷連勝咁撚慘

我呢d垃圾都係追5%姐

場數唔夠啫
5%好易入

由細到大都係deadline fighter
有隊 甘寧周瑜陸抗小喬魯肅

笑死我 我d人打緊佢地 佢地回合d都督仲係度互相加buff

所以話 刀刀 隊 = 送分
又發冷又流汗,搞到100連勝斷咗
又發冷又流汗,搞到100連勝斷咗

休息下
反正頭50都算穩了
75碎= 11123
賺定蝕?
3星分解變左做四星 之後2星+2星又變左4星
不過都冇小薯撚15碎6星咁勁架啦
75碎= 11123
賺定蝕?

1星左好多次冇講姐
75碎= 11123
賺定蝕?

1星左好多次冇講姐

你1111111111111111116都應該賺過我1000碎66667
75碎= 11123
賺定蝕?

1星左好多次冇講姐

你1111111111111111116都應該賺過我1000碎66667

青羅衣
75碎= 11123
賺定蝕?

1星左好多次冇講姐

青羅衣

好耐冇抽過6~7
3~7抵玩好多
留名
合左個連策強化寶刀
留唔留好呢
合左個連策強化寶刀
留唔留好呢

唔留
合左個連策強化寶刀
留唔留好呢

唔留

咁合埋個6星命中搏下
75碎= 11123
賺定蝕?

1星左好多次冇講姐

小薯撚是公敵
抽15碎真係好過抽200?

係,200出6=蝕一半
15碎出3已經賺

係,200出6=蝕一半
15碎出3已經賺

但係13碎多數都係出1星

2團痴線佬

2團痴線佬

歐皇任務

2團痴線佬

歐皇任務

趙雲傳好難打架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞