(a/i)三國志曹操傳online (25) 祝1001唔開post以後成世做非洲人

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
又彈 我真係寧願佢唔更新

你部機應該唔夠ram, 我用VM玩set 1GB ram都彈左一次, 之後set返4GB就冇事

總結: 換機

即係佢逼我唔課金姐
將d課金錢擺去換機度

一課就中歐武
帽事既> 團三團長
26. 量子帝 > 加左
29. 三秒 柯比克 > 加左
33. Rafael.(C) 加班狂魔 > 加左
44. 妙色飛花 > 加左
45. 香港聯盟 > 加左
46. mosangod > 加左
47. 初代火影 > 加左
48. rcxxn > 加左
49. SuGus > 加左
50. 不存在的國度 > 加左
51. 邊荒國 (團3留位27號後入)
52. 點鬼知 (團3留位27號後入)
53. 中二病之神 (團3留位27號後入)
54. LMF (團3留位27號後入)
55. 堅哥 (團3留位27號後入)
56. WilsonNg (團3留位27號入)
57. 稀雪 (團3留位27號入)
58. 營多麼需要你 > 加左
59. 陸奧 (團3留位)
60. Yakult > 加左
------------------------21個啦3團
61. LYaN
62. 霍景良 (申請中)
63. kklee (申請中)
64. 西班牙皇家馬德里(申請中)
65. 鄭帥 (申請中)
66. 漆国 (申請中)
67. AAA (申請中)
依加弓騎係未有用左??

齊裝升唔升好

阿香內置玉璽

x2...

屌你呀

x2係指我有兩粒...梳

突然覺得小薯撚好善良

不嬲都話我係真非洲比班歐皇迫害

我合左咁多次, 就算係爛既策扇都冇, 反而物攻同輔助就一堆

我玩到而家都未見過6星或以上既扇
有條撚樣有連擊扇話自己非洲

我玩咁耐一粒玉璽都冇呀
今日拆咗兩個滿殿香都唔俾玉璽我

被玉璽迫害中

被玉璽迫害中

我拆反射甲都癲架啦,仲有人癲過我

被玉璽迫害中

我今日中第四個滿殿香呀,要咁多個嚟有咩用

被玉璽迫害中

計埋呢兩粒佢5粒香啦
點解上面班歐洲人咁顛 搶哂人地D野黎中 一人一粒咪世界和平囉
我而家pvp 5rd內贏就冇事
一過5rd就彈 極限運動
所以我係唔會用郝昭呢d垃圾坦

被玉璽迫害中

計埋呢兩粒佢5粒香啦

5粒我屌
爆發力15% 戰袍有冇用
依加弓騎係未有用左??

齊裝升唔升好

青皇弓?係就得啦,地形廢但玩支援爆擊爆強兩發都夠晒數

呢隻香香黎喎...青皇弓要玩關索馬妹

未開呀,是但搵隻睇下

有會心強化同主動攻擊就得

sor 自
應該係升馬妹有主動攻擊

有少少嘅,有時就係差個15%「破防」嚟提升命中

又曬左7千金同兩件六星
唉以後都係唔好比歐洲貴族刺激到去合寶

又曬左7千金同兩件六星

有冇咁多金呀

終於中啦,yummy
拆左兩次都出返兩件六比我再合
我想要玉璽呀屌

呢件比邊個玩

呢件比邊個玩

貂貂

又曬左7千金同兩件六星

有冇咁多金呀

一星期pvp都有金架喎 你仲要係我兩倍

又曬左7千金同兩件六星

有冇咁多金呀

頭先幫于禁開主動攻擊已經要課
D金次次都骰垃圾
我就黎唔撚骰

又曬左7千金同兩件六星

有冇咁多金呀

頭先幫于禁開主動攻擊已經要課
D金次次都骰垃圾
我就黎唔撚骰

你個歐洲牌照過期啦 申請過張啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞