(a/i)三國志曹操傳online (25) 祝1001唔開post以後成世做非洲人

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
聯盟貢獻值點計法?
係咪PvP,PvE都會加?
點升快d

建議9刷高rk事件
聯盟貢獻值點計法?
係咪PvP,PvE都會加?
點升快d

君主exp 1% , 事件最多, 1場都5-6xx exp ,pvp 好少, 一場得幾十

有再反棍象裘憤怒飾玩鮑三娘得唔得?? 冇連擊棍

我有青龍棍同求象﹐但自己用屎波寧黎

憤怒累積都有得諗wor,咁攻擊力就唔會高不成低不就
不過我寧願再反關羽算

二哥好似用命中率係最好﹐見親10隻有8隻都打唔中人咁

係所以用佢好過,打步兵郝都扣多啲

冇啦
今個場一定要地形馬
突進攻擊行足7步1.56 倍傷
況且唔用馬腳太短分分鐘埋唔到人身
始終平原山地先係佢最屈機既場

關羽用地形馬行足7步可以三刀秒冇上防BUFF既郝昭
轉禍要好似要完成晒成個攻擊動作先發動,關羽第一刀打唔多過一半,郝昭唔會發動轉禍住,之後個兩刀中晒就可以秒到佢

肯定唔得

換機啦﹐IP6S 夠係玩呢隻GAME

真心冇錢

用電話PLAN 換機最抵架啦

而家有合約係身 同埋唔見有6s呢d舊機plan喎

仲有pccw果d plan貴撚到
人地而家78蚊一個月都有

咁就dcfever 2手 6S大機 $3000

頂到等8出﹐6S爭兩代就會跌到兩千頭至中間

我左人地部紅米試 入到game wor

真心冇錢

人命關天

有再反棍象裘憤怒飾玩鮑三娘得唔得?? 冇連擊棍

我有青龍棍同求象﹐但自己用屎波寧黎

不過我寧願再反關羽算

冇啦
今個場一定要地形馬

轉禍要好似要完成晒成個攻擊動作先發動,關羽第一刀打唔多過一半,郝昭唔會發動轉禍住,之後個兩刀中晒就可以秒到佢

肯定唔得

我試過喎,後兩刀打落去同豆腐無分別

人命關天

幫緊巴打試, update 緊

不過我寧願再反關羽算

冇啦
今個場一定要地形馬

肯定唔得

曹洪先係皇道

台灣巴打

不過我寧願再反關羽算

冇啦
今個場一定要地形馬

肯定唔得

我最盡打到殘血
我關羽仲要大buff 左攻
不過我關羽武力只係食到159

朗神眾棄將
on撚9
咁多人
唔撚入團算

不過我寧願再反關羽算

冇啦
今個場一定要地形馬

肯定唔得

我最盡打到殘血

可能我打個啲低排名 不過轉禍應該係計人地攻擊動作完成先發動
主動攻擊都係試過于禁射著左狀反袍既刁刁,第一下射完比佢狀反混亂,繼續射埋第二箭,射死埋之後重要發動埋引導
平時冇上水 想問依家申請要排到邊一團
on撚9
咁多人
唔撚入團算

...................

冇啦
今個場一定要地形馬

肯定唔得

我最盡打到殘血

可能我打個啲低排名 不過轉禍應該係計人地攻擊動作完成先發動
主動攻擊都係試過于禁射著左狀反袍既刁刁,第一下射完比佢狀反混亂,繼續射埋第二箭,射死埋之後重要發動埋引導

混亂呢個好on9 我都唔知想點
不過轉禍 憤怒累積肯定係即時發動

朗神眾棄將

歐皇小薯撚果然出名 吸引到人材
on撚9
咁多人
唔撚入團算

蒲左咁耐乜春都無
唔撚入
on撚9
咁多人
唔撚入團算

蒲左咁耐乜春都無
唔撚入

第時升左lv就有位架啦
雖然暫時入左都冇乜著數咁 都係要升高先有正野買
帽事既> 團三團長
26. 量子帝 > 加左
29. 三秒 柯比克 > 加左
33. Rafael.(C) 加班狂魔 > 未上水
44. 妙色飛花 > 加左
45. 香港聯盟 > 加左
46. mosangod > 加左
47. 初代火影 > 加左
48. rcxxn > 加左
49. SuGus > 加左
50. 不存在的國度 > 加左
51. 邊荒國 (團3留位27號後入)
52. 點鬼知 (團3留位27號後入)
53. 中二病之神 (團3留位27號後入)
54. LMF (團3留位27號後入)
55. 堅哥 (團3留位27號後入)
56. WilsonNg (團3留位27號入)
57. 稀雪 (團3留位27號入)
58. 營多麼需要你 > 加入
59. 陸奧 (團3留位)
60. Yakult > 加左
61. LYaN (團3留位)
62. 霍景良 留位
63. kklee 留位
64. 西班牙皇家馬德里
65. 鄭帥 (留位)
66. 漆国 (申請中)
帽事既> 團三團長
26. 量子帝 > 加左
29. 三秒 柯比克 > 加左
33. Rafael.(C) 加班狂魔 > 未上水
44. 妙色飛花 > 加左
45. 香港聯盟 > 加左
46. mosangod > 加左
47. 初代火影 > 加左
48. rcxxn > 加左
49. SuGus > 加左
50. 不存在的國度 > 加左
51. 邊荒國 (團3留位27號後入)
52. 點鬼知 (團3留位27號後入)
53. 中二病之神 (團3留位27號後入)
54. LMF (團3留位27號後入)
55. 堅哥 (團3留位27號後入)
56. WilsonNg (團3留位27號入)
57. 稀雪 (團3留位27號入)
58. 營多麼需要你 > 加入
59. 陸奧 (團3留位)
60. Yakult > 加左
61. LYaN (團3留位)
------------------------21個啦3團
62. 霍景良 留位
63. kklee 留位
64. 西班牙皇家馬德里
65. 鄭帥 (留位)
66. 漆国 (申請中)
繼續手機台
http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=5568632
2800 但唔知二手信唔信得過
iphone 6s 而家仲有冇行貨買
update完D命中率好似仲誇張咁, 70-80%打4-5次都唔中
update完D命中率好似仲誇張咁, 70-80%打4-5次都唔中

成日都MISS
大家有冇親友有舊iphone賣
信連登巴打好似好過出面買二手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞