(a/i)三國志曹操傳online (25) 祝1001唔開post以後成世做非洲人

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

我都包10
會用金買卷 5日10野差唔多

應該未得住,留一留好d

你地最後差幾多我可以補上, 有93張卷未合

真正大戶

我都仲有105卷

原來個個都咁多

個個都儲埋唔合 好葡萄 好想要

181張 隨時候命

咁我地岩岩到數就算
有d咩
留返下鑊
htc 10 同iphone se

你地會點簡

粗用定咩先
個mon都差好遠
不過我用慣iphone實話se好

你地會點簡

粗用定咩先
個mon都差好遠

兩部d配置差唔多
但係htc mon大d同價格平千幾
其實我唔明iphone有咩咁好用 我就淨係用黎打機wtsapp 其他深層次功能完全唔會掂

你地會點簡

粗用定咩先
個mon都差好遠

se好細mon wor
htc我iphone前只用佢,覺得htc機都ok,只係android系統好快積埋積埋啲垃圾拖慢部機

你地會點簡

粗用定咩先
個mon都差好遠

兩部d配置差唔多
其實我唔明iphone有咩咁好用 我就淨係用黎打機wtsapp 其他深層次功能完全唔會掂

打機嚟講iphone真係順到冇朋友,呢個真
以前試過 ipad htc iphone 玩同一隻game,iphone表現大勝

西蜀響朵之役兩大歐皇

我只求前50

我都包10
會用金買卷 5日10野差唔多

應該未得住,留一留好d

你地最後差幾多我可以補上, 有93張卷未合

真正大戶

我都仲有105卷

原來個個都咁多

個個都儲埋唔合 好葡萄 好想要

181張 隨時候命

咁我地岩岩到數就算
有d咩
留返下鑊

平時合寶升人巳經玩到無哂錢, d寶物卷真係得個儲字

你地會點簡

粗用定咩先
個mon都差好遠

兩部d配置差唔多

以前試過 ipad htc iphone 玩同一隻game,iphone表現大勝

我淨係打曹操傳 應該都冇咩其他game吸引到我

你地會點簡

粗用定咩先
個mon都差好遠

兩部d配置差唔多

Ios系統好順
An機幾勁都做唔到果種感覺

西蜀響朵之役兩大歐皇

我只求前50

打到最尾個日9點收爐是常識吧
不是強國清唔試下爭頭10?
沙皇威力1分半鐘一場應該冇問題
團三幾時再加人?
百里屠買艾瘋啦 貴一次好過你鳩住買
又享受唔到
Iphone正常用起碼用到4年
An機一年 年半後就愈用愈lag
團三幾時再加人?

不如你講下game id俾我 我已經問返你三次

西蜀響朵之役兩大歐皇

我只求前50

打到最尾個日9點收爐是常識吧
不是強國清唔試下爭頭10?
沙皇威力1分半鐘一場應該冇問題

唔啦咁玩好累
我而家只係玩系統畀嘅書,最後打到幾多就幾多,係咁買書打好累
團三幾時再加人?

quote #197 加名排隊
又享受唔到

呢樣真
An機玩一年已經慢到PK
又享受唔到

我上一部NOTE5 用左一年舊電得返損耗到得返一半
轉左IP7 之後真係用左差唔多成年﹐舊電都係咁襟
同埋打機真係好順
團2快D搵人打次趙雲傳 唔可以輸比1團班歐皇
冇錢 搵唔到工冇人請

1團D任難到hihi
公平咩

團1 要過7次30關千里行
總結一下:
1. 百里屠蘇 巨胸奴 > 加左
2.Olds_Cool 荊文若 > 加左
3.毛毛蟲入手 香港不是強國 > 加左
4.小薯薯 小薯條 > 加左
5.久利生 > 加左
6.老跋 > 加左
7.竺菁 程浩波> 加左
8.不是不肖子 遠古之光 > 加左
9.邪骨能勝正 > 加左
10. 流馬車 > 加左
11. 衛斯 神G > 加左
12. 趙雲長 來者安之 > 加左
13. C3PO 被命中迫害的歐撚 > 加左
14. 孫策伯策 玻璃大炮 > 加左
15. 屌爺 Rick > 加左
16. HKcow HKcow > 加左
17. 飽ching不列顛峰 > 加左
18. 一塞足成千股恨 古乳有暈 > 加左
19.露鞭小貓 癲 > 加左
20. 艾祖安 > 久利生朋友 私底下加左
21. 昕昕 meowjen > 加左

(已滿21個)
24. 高級粉腸 SupremeJJ > 加左
25. 鳩遊遊 LuNgOO > 加左
27. 李沉舟 Kunnnnn > 加左
28. King_Kim 賭俠1999 > 加左
30. 秋海棠 ZJC > 加左
31. gakki_yui 地方機械人 (留位)
32. 鳩含 鳩含 > 加左
34. 堆填區廢棄物 堆填區垃圾站 > 加左
35. 表面乾淨暗藏辣撻 > 加左
36. 蜀國大將軍趙子龍 > 加左
37. 無神論 > 加左
38. chso > 加左
39. 牌品唔好 風繼續吹 > 加左
40. 一絕 一絕 > 加左
41. 女王國 > 加左
42. Legendshakeshake > 加左
43. 雫 > 加左
xx. 課金課肝還是要課 > 加左 (表外但上左水)

(已滿21個)
33. Rafael.(C) 加班狂魔
44. 妙色飛花
45. 香港聯盟

46. mosangod > 加左
47. 初代火影 > 加左
48. rcxxn > 加左
49. SuGus > 加左
50. 不存在的國度 > 加左
51. 邊荒國 (團3留位)
52. 點鬼知 (團3留位)
53. 中二病之神 (團3留位)
54. LMF (團3留位)
55. 堅哥 (團3留位)
56. WilsonNg (團3留位)
57. 稀雪 (團3留位)
58. 營多麼需要你 > 加左
59. 陸奧 (團3留位)
60. Yakult > 加左
61. LYaN (團3留位)

麥維他橙餅 上水 ,已申團3 thanks 師兄

你地會點簡

SE 個Moon 點玩呀

利申 : 衝分用SE

團1 要過7次30關千里行

我應該過到一次ge
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞