(a/i)三國志曹操傳online (25) 祝1001唔開post以後成世做非洲人

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
其實今日個任有無方法快D?
D野獸又散又煩

我擺隻呂布係中間 開快速等佢地自己啪啪啪 下面就擺隻司馬 費事有大陸人/水牛偷雞

日任一定開快速打
3分鐘內點都贏到
我就出最好打個3個99lv +5隻垃圾壓lv
壓到咁出法術打好q快
基本上朱雀/風龍殺9 隻唔成問題
其實今日個任有無方法快D?
D野獸又散又煩

我擺隻呂布係中間 開快速等佢地自己啪啪啪 下面就擺隻司馬 費事有大陸人/水牛偷雞

日任一定開快速打
3分鐘內點都贏到
我就出最好打個3個99lv +5隻垃圾壓lv
壓到咁出法術打好q快
基本上朱雀/風龍殺9 隻唔成問題

我連出法術都懶 由佢地慢慢打呂布 係下面水牛同大陸人係司馬殺
我都壓哂lv
我岩岩打千里行
由於彈game
第一野我隻賈用血毒打一隻人588hp秒殺
第二野返入去扣32x

個爆擊傷好顛 可惜得口爆清先玩到連策玉璽
cd rom 左咁耐足之註冊到acct 仲有冇團有位? 羅德斯島國
今個千里含,得貫通策略個個道具
燒淨1/5 血,比佢發癲打死左司馬,咁就玩完
我放棄了
今個千里含,得貫通策略個個道具
燒淨1/5 血,比佢發癲打死左司馬,咁就玩完
我放棄了

有冇紅lin彈?
完成左聯合任務果d獎品係咪等星期一先會派
原來聽日就夠證轉李明
但冇金幣開技
等埋李明先繼續打千里行
等埋李明先繼續打千里行

識玩一定食爆幸運下下爆擊爆到不要不要的
等埋李明先繼續打千里行

著青山拎上場 d人都唔識爆擊既.........係d人廢定我非洲領域
等埋李明先繼續打千里行

著青山拎上場 d人都唔識爆擊既.........係d人廢定我非洲領域

李明不嬲玩爆擊流
食爆幸運下下都爆擊大大力
等埋李明先繼續打千里行

李明不嬲玩爆擊流

裝玉璽咪下下爆囉
等埋李明先繼續打千里行

李明不嬲玩爆擊流

裝玉璽咪下下爆囉

你估人人有玉壐
2團比D心機追

口爆巴係團2司命官?
2團比D心機追

口爆巴係團2司命官?

我過左個位比粉腸巴
到底下隻5轉邊個好 諗到頭都爆
等埋李明先繼續打千里行

李明不嬲玩爆擊流

裝玉璽咪下下爆囉

你估人人有玉壐

我咪屌緊小薯撚囉 佢係度誤導新手(me)
千里行好矛盾,想著玉壐做輸出,但無袋又好易死

下話

x2
2團比D心機追

口爆巴係團2司命官?

我過左個位比粉腸巴

我地同團一keep到差3000分 我覺得已經好
升郝昭好無呢
2團比D心機追

口爆巴係團2司命官?

我過左個位比粉腸巴

我地同團一keep到差3000分 我覺得已經好

打水軍呀快d
團一既任濕鳩到暈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞